Bende de arada videoyu takıla takıla oynatıyor da bu odak sorunu işi baya bozdu video çekerken hemen odak gidip geliyor videoda bulanık çekilmiş gibi oluyor Normal kamera uygulamasında bu sorun yok
skype yerine oovoo var çok güzel.Arkadaşlar, Windows Phone için arama ve bildirim sırasında kamera flaşını devreye alma var mı ? Yok ise bunu sağlayan uygulama var mı ?
skype yerine oovoo var çok güzel.Arkadaşlar, Windows Phone için arama ve bildirim sırasında kamera flaşını devreye alma var mı ? Yok ise bunu sağlayan uygulama var mı ?
Elbette vat ancak fazla ümide kapılmamak gerek. Sonuçta ellerinde Skype gibi bir servis var ve kolay kolay şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelmeyecektir diye düşünüyorum.
Hamza bey aleykümselam skype viber tango Windows Phone de var ama daha fazla uygulama android de var 925 kullanıyorum ve uygulama sıkıntısı halen devam ediyor iyi duşun bence
Hamza bey aleykümselam skype viber tango Windows Phone de var ama daha fazla uygulama android de var 925 kullanıyorum ve uygulama sıkıntısı halen devam ediyor iyi duşun bence