bulutsuzgece
Üye
Arkadaşlar yaptığım uygulamalar destek bekliyorum.
Müzik Kutusu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Marvel App
Galatasaray Futbol Takımı
Yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Galatasaraya takılmayın Fenerbahçe ve Beşiktaş içinde hazırlıklar sürüyor.
Uygulamaaaaa
Tom sonunda yakalamış desene abi.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft'tan gönderilmesi kararlaştırılan 18000 personel içinde, geçenlerde videosunu paylaştığımız şişman arkadaşımız Jerry de var. Hatırlarsanız katıldığı bir yayında "inanılmaz bir şey geliyor, bekleyin" diye kullanıcıları heyecanlandıran bir yorumda bulunmuş ve herkes McLaren'i işaret ettiğini düşünmüştü.
Ancak son gelen haberlerden görüldüğü üzere, McLaren prototipi ile birlikte Jerry'nin Microsoft macerası da sona ermiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Selamun Aleykum
Arkadaşlar uzun süredir dokunmatik telefon araştırıyordum en sonunda Lumia1520'de karar kıldım ve geçen gün satın aldım. Fakat inanır mısınız? İçine daha hattımı takmadım halen E72 kullanıyorum. Sizden ricam bu telefon hakkında bana bir miktar bilgi verin bununla yapabileceklerim nelerdir? Mutlaka olması gereken uygulamalar v.s önerilerinizi bekliyorum. Okadar para verdim kullanayım şunu.
İ920 ye wp 8.1 güncelleme ne zaman gelir birde wp 8.1 betayı kaldırmak gerekiyormu yardım ederseniz teşekkurler
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bir şeyi kaldırmanıza gerek yok.
Gelen güncellemeleri beta kullanıcıları da yükleyebilecek.
Zaten aralarında çok bir fark yok.
Screen shot gibi ekran videosu almamızı sağlayan bir uygulamada olacakmı
Uygulamaaaaa
Şu an için yok.
Ama öyle bir imkan gelecekti diye hatırlıyorum geliştiricilere.
Çeşitli uygulamalarda video görüntüsü kaydedilebilecek.
Anlayan arkadaşlar aveadan nokia lumia 525 aldım telefon açılışında nokia yazisi çıkıyor sonra avea logosu avea logosunu istemiyorum bunu kaldırmanın bir yolu yok mu
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?