MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Dostum peki bu o kişinin şansı olabilir mi ? Yani demek istediğim belki onda olan sorun küçüktür soft format atınca düzelmiştir. Ama bende oluşabilecek sorunlar ya düzelmezse ? Dediğinize güveniyorum. Soft format atmayı da biliyorum. Ama korkuyorum
korkunun ecele faydası yok demişlerYapacak birşey yok iyi düşün taşın kararını öyle ver kardeşim
arkadaşlar merhaba benim sorum şu. İlerde Windows 8.5 veya windows 9 çıktığı zaman lumia 920 yi güncelleme yapabilecekmiyiz.
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl nisandan beri lumiaları bekleyen biri olarak kafam karıştı. s3 mü alsam 920 mi kara kara düşünüyorum. Bazı endişelerim var özellikle aktif kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
1- cihazın cam dşınddaki bölümleri kolay çiziliyor mu? yada renk solması oluyor mu?
2- ancak 2g internet açık mailler otomatik senkonizasyonda iken ve günlük ortalama 1 saat konuşma dersek telefonun şarjı yaklaşık ne kadar dayanır.
3-batarya ömrü ne olur. yani bu cihazın bataryası tahmini ne kadar zamanda kullanılmaz hale gelir.
4- flash player olmaması internet sitelerinde sorunlara neden oluyor mu?
5-nokia google mobile maps düzgün çalışıyor mu cihazda
6-telefonun internetini wifi ile dağıtabiliyor muyuz
Microsoftun resmi açıklamasında minimum 18ay boyunca çıkan tüm güncellemeler verilecek tabi bu sure daha da uzun olabilir.
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl nisandan beri lumiaları bekleyen biri olarak kafam karıştı. s3 mü alsam 920 mi kara kara düşünüyorum. Bazı endişelerim var özellikle aktif kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
1- cihazın cam dşınddaki bölümleri kolay çiziliyor mu? yada renk solması oluyor mu?
2- ancak 2g internet açık mailler otomatik senkonizasyonda iken ve günlük ortalama 1 saat konuşma dersek telefonun şarjı yaklaşık ne kadar dayanır.
3-batarya ömrü ne olur. yani bu cihazın bataryası tahmini ne kadar zamanda kullanılmaz hale gelir.
4- flash player olmaması internet sitelerinde sorunlara neden oluyor mu?
5-nokia google mobile maps düzgün çalışıyor mu cihazda
6-telefonun internetini wifi ile dağıtabiliyor muyuz
en büyük handikap batryanın değişmemesi. çıkar 6 ay sonra bataryası 2 saat gitmeye başlarsa o kadar para boşa gitmiş olacak. ama tüm windows phonelerde batarya çıkıp takılmıyor
lion piller doğru kullanımda 10000 15000 arası şarj edilebiliyor diye biliyorum bu ne demektir günde iki kez şarj etsen dahi 3.5 seneye tekabül eder galiba değilmi arkadaşlaren büyük handikap batryanın değişmemesi. çıkar 6 ay sonra bataryası 2 saat gitmeye başlarsa o kadar para boşa gitmiş olacak. ama tüm windows phonelerde batarya çıkıp takılmıyor
kvk dan alma genpa garantili cihaz al.
1-neden kvk değilde genpa.
2- genpa garantili neresi satıyor. samsunda 3 yerde var tim/kvk/ nokia shop
teşekkürler kardeş. s3 le arasındayım bugüne kadar yaklaşık 20 tel eskittim hep nokia idi simbiyanın her çeşidini kullandım en son 701 ile bellesini de. ios-android ve wp kullanmadım. i phone özellik-fiyat olarak bakınca gereksiz pahalı geldi. htc li wp8 leri beğenmedim. geriye android s3 ile wp lumia kaldı
tim cihazları genelde hep genpalı olur,kvk nın bir çok kişiye sorun çıkardığına ve düzenbazlık yaptığına şahit oldum kardeşim o yüzden genpa dedim.
teşekkürler kardeş. s3 le arasındayım bugüne kadar yaklaşık 20 tel eskittim hep nokia idi simbiyanın her çeşidini kullandım en son 701 ile bellesini de. ios-android ve wp kullanmadım. i phone özellik-fiyat olarak bakınca gereksiz pahalı geldi. htc li wp8 leri beğenmedim. geriye android s3 ile wp lumia kaldı
- - - Eklendi - - -
windows phone için görev yönetici programı var mı
donanımsal olarak nokiaya güveniyorum beni hiç şaşırtmadı kasa olarak zaten samsung nokiaya rakip olamaz. ancak pilin değişmemesi kötü birşey. şarj bitince dolusu ile değiştirmek süper birşey
Windows 8 kullanıcısı olarak windows 8 in mağazası beni hayal kırıklığına uğratıyor. Windows phone de de aynı sorun var. s3 alırsam zaten parelel ithalat alcam 1400 e
mat siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?