İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

dakamon

Üye

Mecbur vermeli

Tost Makinası ile gönderildi.

evet arkadaşlar eşim bana yıldönümü hediyesi dt-910+şarj kapağı(820) almış baya bi sevindirik oldum

bazı arkadaşların dediği gibi kapağı takınca baya bi ağırlaştı telefon, hissettirdi kendisini ama kapağı da aynı renk sarı almış, dolayısıyla normal standart 820 sarı kapağım boşa çıktı. isteyen olursa elindeki farklı bir renk ile takas edebilir ya da uygun bi fiyata bırakabilirim.

Tepkiler: Murat Alper
Merhaba,

Konuya gireyim hemen Galaxy S5'lerde falan gear fıt saatleri falan bizim kullandığımız telefonlara gelebilirmi evet o telefonların farklı sensörleri falan var ama yarıda olsa yazılımsal olarak da destekleniyor neyse 8.1 ile gelebilirmi yani böyle bir destek

Maalesef. Kendi ürününü çıkarsa olur anca.

Zaten şöyle dedim gear fit gibi birşey değil nokia'da o saat gibi bir saat çıkarırsa uyumlu olurmu dedim

Microsoft'un akıllı saatine bağlı her şey diğer firmalar şu an için yapmazlar.

Yani şuan ki piyasadaki lumia telefonlarda ''520'den 1520'ye'' dahil dananımı o saatleri desteklermi peki? zor bir soru ama işte

şu an piyasadaki saatler işletim sistemi olarak WP'u desteklemiyorlar. sıkıntı orda, yoksa donanımsal bi durum değil

Tepkiler: Microsoft Corporation

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pebble diye bir şey duydunuz mu diye cem ama

Bu arada aslında Cortana Cortana olmadan önce adı Alyx olarak seçilmiş. Fakat kullanicilardan gelen yoğun talep üzerine Microsoft ismini değiştirmiş.

Pebble diye bir şey duydunuz mu diye cem ama

Bu arada aslında Cortana Cortana olmadan önce adı Alyx olarak seçilmiş. Fakat kullanicilardan gelen yoğun talep üzerine Microsoft ismini değiştirmiş.
Yok duymadık Kullancılardan gelen yoğun talep nasıl oluyor hocam? Biz zamanında geliştirilirken Alyx diye bir şey duymadık nasıl kullanıcı talebi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok duymadık Kullancılardan gelen yoğun talep nasıl oluyor hocam? Biz zamanında geliştirilirken Alyx diye bir şey duymadık nasıl kullanıcı talebi?
Şöyle ki Windows Phone8.1'deki dijital sesli asistan ilk kez sızdırıldığnda Windows Phone User Voice sitesinde adının Cortana olması için bir başlık açılmış ve kısa zamanda top list olmuştu. Cortana ekibinin başkanı Marcus Ash de bu oylamayı dikkate alarak Cortana ismini belirlediklerini açıkladı.

Tepkiler: suyunsesi
Şimdi anladım teşekkürler