Çağrı Gündüz
Üye
Son cümlendeki tehdit umarım klavyede kalmaz özgürcüğüm malum bilgisayar başından tehdit etmek hiç bir işe yaramaz.Asıl siz üslubunuza çeki düzen vermezseniz, forum kuralları gereği yaptırımla karşılaşacaksınız.
Ayrıca konuyu gereğinden fazla uzattınız.
Orada yorumu dikkatli okursanız, "çığırtkanlık yapanlar" diyor.
Üstünüze kendiniz yakıştırıyorsanız benim diyecek sözüm yok.
Bir daha yaşa başa bakmadan terbiye öğreticiliğine soyunursanız, asıl üslup o zaman başlar.
Burada noktalayalım lütfen.
İyi forumlar.
Bir daha yaşa başa bakmadan terbiye öğreticiliğine soyunursanız, asıl üslup o zaman başlar. Bu davet mi?
Özgür hala yorumlarında çoçuk falan yazıyorsun ondan sonra niye böyle yorum yaptın mevzusu oluyor. Sen 25 yaşında birine çoçuk diyorsan sende 31 yaşında çocuksun be Özgür.
Windows Phone ile ilgili konuşalım diyorsan konuşalım. Bana mayıs ayı ortası candy crush sağa oyununun geleceğini söylemiştin. Haziran ortasındayız oyun gelmedi neden böyle bir şey yaptın özgür?
Günaydınlar olsun efendim fakat 4 saattir sessiz burası. İyi forumlar.Yav yeter boşuna bir sebepten tartışıyorsunuz.
Ahahah mobilden girdim görmedim pardonGünaydınlar olsun efendim fakat 4 saattir sessiz burası. İyi forumlar.
Zaten en baştan kesin gelecek gözüyle bakman bir kere forumda sanki yeniymişsin havası uyandırdı bende. Bu güne kadar bir çok haber yapıldı ama kesinliğine %100 inanmadık çunku bunlar resmi olmayan ağızlardan gelen iddaydı. Ozgur abi ali kemal abi de bu tarz sızıntı haberleri bizlerle paylaştı kesin demediler resmi olmayan hiç bir haber için. Bu güne kadar da anlamış olman gerekirdi bir haberin her zaman bir idda nın ötesine geçmediğini. Çünkü ben bir yıldır gordum ki yapılan haberlerin yüzde 70 i sonradan doğru oluyor. Bence candy crush oyununu çok seviyorsun ve gelmemiş olması seni baya uzmuş o yüzden biraz sinirlenmişsin. Benim gorduğum bu. İyi forumlar.Ben size güvendiğim için hevesle beklemiştim. Bundan sonraki haberleriniz de daha temkinli olacağım açıklama için teşekkürler. Bakarsınız 2015 Mayıs ayında gelir neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?