İlk yaptığım yorumumu okusaydın keşkeKullanmak istemeyen gitsin bu kadar basit.Telefon alırken araştırsaydınız.+2000 lira para verirken araştırmadan alıyorsanız bu sizin paranızın bolluğudur.Bol paranız varsa gidip ne istiyorsanız alın.Yok param yok derseniz bu sizin hatanız boşyere windows Phone kotu şu bu demeyin adama almasaydın derler...Haber için teşekkurler

Hocam ben piyasayı da cihazlarıda eksikleri de iyi biliyorum tüm bunlara rağmen sevdiğim için kullanıyorum şu telefonu benim kızdığım ortada yanlış olan eksik olan bir şey olduğunda insanların bu yanlışı eksiği savunması.İosve Androidde bu uygulamalar bulunmakta boşuna 2100 lira vermezdim beklentim ilk başta buyuk olsaydı çok cazip fiyatlara android telefonlar var öneririm![]()
Ben bunları saten biliyorum benim yaptığım yorumu bana göstermende hiç bir amaç yok. Sen bana mayıs ortasında geleceğini söylediğin oyunun neden gelmediğini bizlere neden yalan söylediğini anlat. Ayrıca üslubunu düzelt yönetici olduğunu unutma şu yazdıklarımın arasında çığırtkanlık yaptığım tek bir cümle yok çığırtkanlık yaptığımı söyleyerek sen terbiyesizlik yapıyorsun.
Özgür hayırdır yorumlarımı siliyorsun gerekçe göster bakalım. İşine gelmedi mi doğrular?
Aferin tam sana yakışanı yapıyorsun işine gelmeyen yorumları seri seri sil kimse görmeden![]()
Yorumları silen zat şuraya bir gelsin gerekçe göstersin burası kimsenin babasının malı değil
Yöneticinin hatası gösterildiğinde balıklama atlayıp yorumu siliyor hemde defalarca bu nasıl bir yaklaşım şekli ya? Herkes burada işine gelmeyeni yok etsin oh mis gibi forum. Bu kafadan vazgeçin.
Ceo telefonundayım baktığımda yorumunuz yok taşındığına dair ibarede yok.