İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Aynı sorun telefonu ilk aldığımda bendede oldu kardeşim :) Hemde kulaklığı yeni almıştım denedim sırf sağdan ses geliyordu başka telefonda denedim kulağlığı düzgün çalışıyordu. Servise felan vermene hiç gerek yok zamanla düzeldi bende çok az sürede :) (L925)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kullanmak istemeyen gitsin bu kadar basit.Telefon alırken araştırsaydınız.+2000 lira para verirken araştırmadan alıyorsanız bu sizin paranızın bolluğudur.Bol paranız varsa gidip ne istiyorsanız alın.Yok param yok derseniz bu sizin hatanız boşyere windows Phone kotu şu bu demeyin adama almasaydın derler...Haber için teşekkurler

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Ben bunları saten biliyorum benim yaptığım yorumu bana göstermende hiç bir amaç yok. Sen bana mayıs ortasında geleceğini söylediğin oyunun neden gelmediğini bizlere neden yalan söylediğini anlat. Ayrıca üslubunu düzelt yönetici olduğunu unutma şu yazdıklarımın arasında çığırtkanlık yaptığım tek bir cümle yok çığırtkanlık yaptığımı söyleyerek sen terbiyesizlik yapıyorsun.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Kullanmak istemeyen gitsin bu kadar basit.Telefon alırken araştırsaydınız.+2000 lira para verirken araştırmadan alıyorsanız bu sizin paranızın bolluğudur.Bol paranız varsa gidip ne istiyorsanız alın.Yok param yok derseniz bu sizin hatanız boşyere windows Phone kotu şu bu demeyin adama almasaydın derler...Haber için teşekkurler

İlk yaptığım yorumumu okusaydın keşke :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İosve Androidde bu uygulamalar bulunmakta boşuna 2100 lira vermezdim beklentim ilk başta buyuk olsaydı çok cazip fiyatlara android telefonlar var öneririm ;)

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
İosve Androidde bu uygulamalar bulunmakta boşuna 2100 lira vermezdim beklentim ilk başta buyuk olsaydı çok cazip fiyatlara android telefonlar var öneririm ;)
Hocam ben piyasayı da cihazlarıda eksikleri de iyi biliyorum tüm bunlara rağmen sevdiğim için kullanıyorum şu telefonu benim kızdığım ortada yanlış olan eksik olan bir şey olduğunda insanların bu yanlışı eksiği savunması.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben bunları saten biliyorum benim yaptığım yorumu bana göstermende hiç bir amaç yok. Sen bana mayıs ortasında geleceğini söylediğin oyunun neden gelmediğini bizlere neden yalan söylediğini anlat. Ayrıca üslubunu düzelt yönetici olduğunu unutma şu yazdıklarımın arasında çığırtkanlık yaptığım tek bir cümle yok çığırtkanlık yaptığımı söyleyerek sen terbiyesizlik yapıyorsun.

Asıl siz üslubunuza çeki düzen vermezseniz, forum kuralları gereği yaptırımla karşılaşacaksınız.
Ayrıca konuyu gereğinden fazla uzattınız.

Orada yorumu dikkatli okursanız, "çığırtkanlık yapanlar" diyor.
Üstünüze kendiniz yakıştırıyorsanız benim diyecek sözüm yok.

Bir daha yaşa başa bakmadan terbiye öğreticiliğine soyunursanız, asıl üslup o zaman başlar.
Burada noktalayalım lütfen.
İyi forumlar.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Özgür hayırdır yorumlarımı siliyorsun gerekçe göster bakalım. İşine gelmedi mi doğrular?

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Küfür yok argo yok saygısızlık yok fakat buna rağmen keyfe göre yorum silinebiliyor yeterki yöneticinin yalanını ortaya çıkar. Yazıklar olsun.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür hayırdır yorumlarımı siliyorsun gerekçe göster bakalım. İşine gelmedi mi doğrular?

Mesajlarınızın bir yere gittiği yok, hepsi burada. (Kulüp konusuna taşındı)

Ama sizin amacınız ve bakış açınız belli.
O yüzden polemiğe girmeyeceğim.

İyi forumlar.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Hala siliyorlar şu anda bile

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Aferin tam sana yakışanı yapıyorsun işine gelmeyen yorumları seri seri sil kimse görmeden :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aferin tam sana yakışanı yapıyorsun işine gelmeyen yorumları seri seri sil kimse görmeden :)

Mesaj yetiştirmeye çalışmak yerine gözünüzü açıp foruma bakarsanız, mesajlarınızın burada olduğunu göreceksiniz.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Yorumları silen zat şuraya bir gelsin gerekçe göstersin burası kimsenin babasının malı değil

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yorumları silen zat şuraya bir gelsin gerekçe göstersin burası kimsenin babasının malı değil

Üstlendiğim sorumluluktan dolayı kaba konuşmak istemiyorum ama bir zahmet gözünüzü açıp foruma bakarsanız mesajlarınızın hiçbirinin silinmediğini ve kulüp konusuna taşındığını göreceksiniz.

Ben taşıdıkça ısrarla silindi diye yazıyorsunuz.
Öbür konuda görmeniz için "mesajlarınız burada" diye yazıyorum deminden beri, ama baktığınız yok.

Gözünüzü öyle hırs bürümüş ki hala silindi zannedip buraya laf yetiştirme derdindesiniz.

İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü - MaxiCep

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Yöneticinin hatası gösterildiğinde balıklama atlayıp yorumu siliyor hemde defalarca bu nasıl bir yaklaşım şekli ya? Herkes burada işine gelmeyeni yok etsin oh mis gibi forum. Bu kafadan vazgeçin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yöneticinin hatası gösterildiğinde balıklama atlayıp yorumu siliyor hemde defalarca bu nasıl bir yaklaşım şekli ya? Herkes burada işine gelmeyeni yok etsin oh mis gibi forum. Bu kafadan vazgeçin.

Sanırım yazılanları okumamakta kararlısınız.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Ceo telefonundayım baktığımda yorumunuz yok taşındığına dair ibarede yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ceo telefonundayım baktığımda yorumunuz yok taşındığına dair ibarede yok.

O zaman bir zahmet bilmeden, iyice bakmadan yorum yazmayın.
Kendiminkiler de dahil bu mesajları da kulüp konusuna taşıyorum.
İlgisiz mesajlarla doldurmayalım konuyu.
İyi forumlar.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Tapatalk uygulaması ile forum kusursuz çalışıyor ondandır neyse taşındığını fark etsem yazmazdım.

Üst Alt