İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

630un ön incelemesini bekleyen varsa hala bugün bi video çekebilirim fırsat ayağıma (pardon anneme) geliyo

Tepkiler: skynet
Arkadaşlar özellikle merak ettiğiniz bir konu/özellik varsa söyleyin çektiğim 630 ön incelemede ona da yer vereyim

Son teknoloji ile gönderildi.

dawid

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak tel.de ayarlar bildirimler+
eylemler kısmında viber yokmuydu şu an bende yok sizde varmı acaba

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Lumia Kullanıcıları kulübümüze Lumia 630 Kullanıcıları kayıtlarının alınmasına başlanmıştır

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi ve ceza87

Bay H

Üye
Nokia Lumia Kullanıcıları kulübümüze Lumia 630 Kullanıcıları kayıtlarının alınmasına başlanmıştır

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi kapasitif tuşlar eksikliğini hissettiriyor mu?

dawid

Üye
arkadaşlar bi sorum daha var ucweb ten maxicep i açıyorum uyeliğimle giriş yapamıyorum bu eylem sadece.... Diye bişey yazıyor internet explore yada yandex arama ile yapıyorum ucweb te olmuyor sebep nedir acaba saygılar

jasonwie

Üye
ben lumia 520 kullanıcısıyım ve şu ışık sensörünün altındaki küçük kırmızı ışığın daha güçlü yanmasını istiyorum. Sizce mümkün mü ?

tugaykln

Üye
Arkadaşlar, Opera , mozilla, chrome windows phone'a nezaman gelicek bilginiz varmı?

Lumia-620 / Windows Phone 8.1 (Developer Preview) ile gönderildi.

Chrome gelmez. Çünkü Google Windows Phone nun gelişmesini istemiyor.

Bay H

Üye
Bahsettiğiniz uygulamaların gelip gelmeyeceği konusunda şuanda maalesef herhangi bir bilgi yok.

Soru ve sorunlarınız için lütfen ana konuları göz önünde bulundurun.

Tepkiler: OttomaN TigeR

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet Lumia 630'da USB ayarları aktif edilmiş. Kararlı sürümde tüm cihazlara gelecek demektir.

Tepkiler: suyunsesi ve PureFood