avast
Üye
1000 lira mı
abi telefon al diye 500 vermisti dedm işte ustunu babam verdi 900 lira falan 1400 e mal ettim telefonu hersey kılıf falan2 hafta sonra dedmlere gidince dedm nekadar dedi bende duz hesap 1500 dedim oda 500 vermistim zaten al 1000 daha veriyim telefon benim hediyem olsun sana dedi vermese mutlu mesut gidiyordum nexus 5 le verince icime oturdu keske 1520 yada 5s alsaydım diye parayı once verse alma sansım vardı ama parayı ben aldıktan sonra verdigi icin alamadım
nası geri veriyim abiNexus u geri ver 5s al bence :d
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
nası geri veriyim abi1 ay ı gecti kullanıyorum memnunum aslında telefon güzel ama işte insan oglu gozu doymuyo yeni seyler arıyo bu telefon bile bana buyuk geldi 1320 ye de baktım cok arastırdım vatanda babam almadı bu cok buyuk diye nexus 5 aldı iphone buyumesin 2 sene sonra iphone 7 alayım buyurse almam aslında aklımda seyde var hani nexusu kullanıyım gayet memnunum telefondan yanina bi ipod falan mı alsam yada muzik calar ilarak ufak bi lumia varsa ?
ya anlaşıldı sen illa bi lumia denemek istiyorsunnası geri veriyim abi1 ay ı gecti kullanıyorum memnunum aslında telefon güzel ama işte insan oglu gozu doymuyo yeni seyler arıyo bu telefon bile bana buyuk geldi 1320 ye de baktım cok arastırdım vatanda babam almadı bu cok buyuk diye nexus 5 aldı iphone buyumesin 2 sene sonra iphone 7 alayım buyurse almam aslında aklımda seyde var hani nexusu kullanıyım gayet memnunum telefondan yanina bi ipod falan mı alsam yada muzik calar ilarak ufak bi lumia varsa ?
abi uygulamayı ücretsiz gösteriyor ama telefondan girince maalesef bu uygulamayı indirmenize izin vermiyor diyorWindows Phone için "MovieJax" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BETA/PREVIEW SÜRÜMÜ
Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelecekten gönderildi.
Beta ve ön izleme sürümü olduğu için indirme izniniz yok.abi uygulamayı ücretsiz gösteriyor ama telefondan girince maalesef bu uygulamayı indirmenize izin vermiyor diyor
daha doğrusu siz tahmin edin demeye getirdiNawzill twitter da Microsoftun kendi dosya yöneticisi uygulamasına ait olduğunu düşündüğü bir fotoğraf paylaştı
Biraz one drive a benzeyeceğini düşünüyorum ben. Bu biraz benziyor ama işte nawzill i tanıyoruz bi bildiği vardır belki.daha doğrusu siz tahmin edin demeye getirdibence Microsoft'un çıkarmayı düşündüğü dosya yöneticisiyle pek alakası yok gibi ya, Joe Belfiore'nin reddit sırasında paylaştığı görsellerden biraz farklı gibi duruyor.
artık güncelleme gelmese de olur. Facebook a paylaşım yaptığın da en başa dönme olayını halletmişler ya o bana yeter
BETA/PREVIEW SÜRÜMÜ
Windows Phone için "MoliPlayer Pro" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelecekten gönderildi.
USB kablo ile kontrol edilebiliyor, cihazda WP8.1 yüklü olması gerekli.Bilgisayarı kontrol ettiğimiz gibi telefonu kontrol etme programı var mı ip adresine göre
Lumia 520 ile gönderildi.
USB kablo ile kontrol edilebiliyor, cihazda WP8.1 yüklü olması gerekli.
Program:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nawzill twitter da Microsoftun kendi dosya yöneticisi uygulamasına ait olduğunu düşündüğü bir fotoğraf paylaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?