İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Harbiden olmaması gereken işler bunlar. Serpilme aşamasındaki işletim sistemi için tabi ki bir kayıp, bakalım ne zaman geri dönecek, bari betadaki özellikler ile gelse.
işte ben de öyle bekliyorum. bi de yine eski whatsapp gelir tam dellenirim ne değişti niye beklettiler diye

Forumda takılmayan biri 2200 liraya aldı diyelim 1520'yi girdi markete WhatsApp yok nasıl hisseder? Şunu anlatamadık gitti yav. Size göre herkes Maxicep'te herkes herşey den haberdar vazgeçin şöyle düşünmekten.
Hocam ben pahalı şeyleri alırken araştırılmadan soruşturulmadan alınmamalı demeye çalışıyorum ve sen maxi cebe bakılsın şeklinde mi anlıyorsun.

Telefoncu olsam diyeceğim ki moruk bırak kendi kuruşu whatsapp yok
telefonculara gün doğdu harbi. zaten bu telefonları kötülemekte üstlerine yok hepsi samesungçu olmuş, cevapları artık daha net: abla bırak kendi kıraşı, vatsap bile yok bunda sakın alma! ben yazarken mesajını düzenlemişsin aynı şeyi düşünmüşüz

Akhtoher

Üye
Hocam ben pahalı şeyleri alırken araştırılmadan soruşturulmadan alınmamalı demeye çalışıyorum ve sen maxi cebe bakılsın şeklinde mi anlıyorsun.
Maxicep'e yazamıyorsunuz daha. Akıllı telefon müşterisi bir telefona 2200 lira verirken tabi ki WhatsApp var mı yok mu düşünmeyecek verdiği paraya şahin alınıyor sonuçta. Microsoft'u herkes tanımıyor maalesef alırken dikkat etsinler. 1520 yi sormuştum Türkcell bayiine cebimde para da var alacağım yani. 19 yaşlarında çalışan bir kardeşimiz abi onu ne yapıcan Note 3 var diyor. Dedim ki senin zevkine göre mi telefon alacağım ihtiyacıma göre mi ? Abi dedi Note 3'ün nesi var dedim şu iki telefon arasındaki İşlemci başta olmak üzere eksileri artıları neler say bakalım cevap yok. Daha ne diye o zaman millete Lumia aldırmıyorsun hayret bir şey ya. Bunlar yüzünden İnsanlar bilmediği etmediği cihazları alıp duruyor.

Tepkiler: PureFood
Hocam MaxiCep nasıl yazılır kısmına da takılmışsın. Konu o değil ama "bilmiyorsun" diyerek kesin hüküm vermen doğru olmamış ki bildiğim şeyler arasında.
Konuya dönecek olursam şu konuda sana katılmıyorum; bence sende bir telefona 2200 lira verecek olsan, gerekli gördüklerini öğrenmeden almazsın.

Akhtoher

Üye
Hocam 2000 T.L. üzeri, kaç Amiral gemisin de WhatsApp yok ? anlatamıyorum bir türlü ya.

Hocam 2000 T.L. üzeri, kaç Amiral gemisin de WhatsApp yok ? anlatamıyorum bir türlü ya.
Anlatıyorsun, anlıyorum. Bildiğim şeyleri anlatıyorsun yine anlıyorum. Birde sen beni anlasan?

Akhtoher

Üye
Anlatıyorsun, anlıyorum. Bildiğim şeyleri anlatıyorsun yine anlıyorum. Birde sen beni anlasan?
Madem anlıyorsunuz neyin tartışmasını yapıyoruz. Yıl 2014 Bugün git 2000 Küsür liralık telefon al whatsapp yok bitti işte bu kadar.

Madem anlıyorsunuz neyin tartışmasını yapıyoruz. Yıl 2014 Bugün git 2000 Küsür liralık telefon al whatsapp yok bitti işte bu kadar.
Dün 2000 küsür liralık telefon aldı insanlar ve bildirim merkezi yoktu arkaplan vs. şimdi olan bir sürü şey (güzel yada çirkin) yoktu. Neyse gereksiz yazışma oluyor haklısın.

Akhtoher

Üye
Dün 2000 küsür liralık telefon aldı insanlar ve bildirim merkezi yoktu arkaplan vs. şimdi olan bir sürü şey (güzel yada çirkin) yoktu. Neyse gereksiz tartışma oluyor haklısın.
Sende haklısın bildirim çubuğu v.b. bir sürü yenilik geldi ( yıllar sonra olsa da ) fakat Microsoft, bilgisayarlar kısmına dahamı çok önem verdiği için oluyor bilmiyorum ama bir Apple gibi üzerine düşmüyor nedense telefon bölümünün. Burada işler çok yavaş işliyor en büyük sorunlardan biri bu.

beats

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: erhanercan ve skynet

Akhtoher

Üye
Blackbery konusunda bir yanlışlık olmasın?

hookword

Üye
Hocam liste alfabetik

Tepkiler: Akhtoher

Akhtoher

Üye
İşyerindeyim mobilim tam anlayamadım dostum listeyi

Tepkiler: hookword
Lumia 1320 nin fotoğraf kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Özellikle kullanıcıları.

Hala bir haber yokmu ya şu lumia 1520 V Miniden

Bugün hayırlısıyla özşanala gittim laptop alıyım diye bi kadın geldi elemanın dediğini tahmin edebiliyorsunuz demi galaxy verelim biz size