PureFood
Üye
Haklısın, harbiden bunları yapan adamlarda gram akıl yok bana kalırsa. Git topluma, insanlığa faydalı bir şeyler yap bari ekmeğini çıkar para kazan ne bileyim ama böyle aptalca şeyler yapma.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızios uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu anddorid için güzel bir program, ancak bunu niye istiyorsunuz anlamış degilim, hadiyin yapıla bildi diyelim yapacakmısınız wp yi bırakıp diğer sisteme geçeceksiniz o zaman wp almanın mantığı ne burada
Arkadaşlar yerli sitelerden birinde İOS yüklü Lumia 920 videosu paylaşılmış. Bu nasıl mümkün olabilir? @bulutsuzgece @papakudioflu
@papakufiofluAynı fikirdeyim. Bence bekle. Eğer alacaksan lumia 930 a geçersin 8.1 ile gelen özelliklerden tam manasıyla faydalanırsın. Ayrıca gayet yeterli olacaktır o zaman. Ama sıkılmak derseniz tüm cihazlarda aynı yaşanır. Ta ki sizi bağlayacak yeni bir şeyler bulana kadarKi bu yeniliklerde sanırsam wp de olacak bundan sonra ve fazlasıyla gelecek. Yani bekleyin ve sadece model yükseltin. Android e geçenler pişman olup dönüyor. En basitinden Ali Kemal abi kullanıyor xpreia ona soralım @papakufioflu danışamadan bekleniyorsunuz
Telgrafla gönderildi.
@papakufioflu
Ya hakaten wplilerin bizim yani hep soledımız beklemek ama ben ewde hem ıos hm androıdın içde oldum için güncel şeyler i görünce bizle arasında bayaaa bi fark var bide telcye goturuon bune dıor yarı gıyata almıyor note 2 ıle takas buldum anlaşmaya çalışırım olrsa kullanır sonra satar 930 geçerm xperia s bi s3etmiyorsa ki etmıyor s3un halı bıle içler acısı :-)(~.^)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Buna ne diyorsunuz arkadaşlar:
Yazdıklarını birde okuyabilseydik ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Zemini beyaz yaparsan çatır çatır şarjını yer.O değilde birkaç başka site gezindim. Forumlarında turladım, yeni haber arandım. Abi adeta yabancı sokaklarda kaybolmuş gibiydim.Benimki %32 de 7 saat gösteriyor hangisi normal acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?