sinilker
Üye
Evet, Nokia cihazlarda ses çıkış gücü diğer markalara göre düşük kulaklıkta fazlasıyla hissettiriyor ama Dolby şişirme değil tabii müziğe çok katkısı olduğunu düşünmüyorum filmde daha belirgin oluyor.dolby headphone gerçekten iyi mi yoksa şişirmeden mi ibaret, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
htc 8x ten beats audio yu deneyince hayran kaldım, benim telefona bakınca müzik dinleme hevesim kaçtı.
arkadaş aşağıda sorduğum soruyu aslında geliştirici ön izleme konusuna sordum ama o konu ölmüş galiba kimse cevap vermiyor.
arkadaşlar lumia 920 var bende. wp8.1 geliştirici ön izleme sürümünü yüklemelimiyim yoksa tam sürümü mü bekleyeyim ? geliştirici ön izleme sürümünde seni çok uğraştırır dediğiniz bir şey var mı ya da çalışmayan herhangi bir uygulama ?
8.1 den sonra film siteleri yada dizi sitelerinde tam ekran video izlemede sorun yaşayan var mı ?
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Herkes8.1 den sonra film siteleri yada dizi sitelerinde tam ekran video izlemede sorun yaşayan var mı ?
8.1den önce siteler video açmorduki bile,şuan sorun olsun.alttaki tam ekran tikine tıklayınca sorunsuz açıyor
Çırak ile gönderildi
Yabancıdiziizle yada webteizle de 4-5 sezon dizi bitirmişliğim var telefondan ?
şimdi de sürekli decode hatası veriyor vidyolarBir çoğu site açmıyordu..Explorer 11 daha iyi html5 de
Çırak ile gönderildi
Bir çoğu site açmıyordu..Explorer 11 daha iyi html5 de
Çırak ile gönderildi
Açılmayan uzantılar açılıyor biraz daha sabredin bence.
Preview yüklemeden önce bütün tarayıcılar yüklüydü parayla satın aldıklarım bile hepsini sildim.
Başarılı gidiyoruz,biraz daha sabredin.
Bi görüntü çıkışına okeyleser lenovo tabletimi emekliye ayıracağım.andridte açıp ama izleyemediğim filmleri takılmadan açıyorum.
bi istikrara vardıysan onla devam edeceksin,çok istekliyim diyorsan isteklerinle devam edeceksin bütün metodları deneyerek
Çırak ile gönderildi
Telefoncuya götür orada yaparlar kardeşim kullanım klavuzunda okumuştumLumia 925in bataryasını değiştirebilme imkanımız var mı?
Microsoft Gear gibi bişeymiş çok iyi...Microsoft'un spor takibi/akıllı saat patentlerini aldığı belirtiliyor.
Malesef tek parçaLumia 925in bataryasını değiştirebilme imkanımız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?