serinaga
Üye
hepinize slmlar bütün arkadaslara hayırlı olsun
- - - Eklendi - - -
arkadaslar bende uzun zamandır internette lumia serisini takip ediyorum arkadaslarım hepsi galaxy kullanıyorlar bense galaxsiyi cok begendim yalnız ben telefonun sesini begenmedim kısık sesi var 820 kullanan kardeslerim biraz yardım iştiyorum bu 820 ses kalitesi yüksekli nasıl örnek versek 5800 music gibi geliyormu bide adope flas player yok diyorlar yardim edene dua edecem vallah ..
tskler cok iyi oldusesi bence gayet yeterli yani yuksek ama 5800 kullanmadigim icin kiyaslama yapamam iphone ile kiyaslama yapabilirim oda iphone sesi zaten bilen biliyor o.sursam daha cok ses cikar(4s guzel ama)..s3 den daha iyi sesi var ve son seste bile hicbir cizirti karincalanma yok. Ama burada dinledigin muzikde onemli kalite olarak. flash zaten yakinda android sistemindende kalkar sanirim. artik telefonlar icin flash destegi kalkti html 5 var daha guzel daha hizli. zaten simdiki telefonlarin bir cogunda android haric flash player yok. portlanmis olarak bulabilirsin ama ondanda pek verim alamazsin.
sagol tksler yardıcı olduğun icinsesi bence gayet yeterli yani yuksek ama 5800 kullanmadigim icin kiyaslama yapamam iphone ile kiyaslama yapabilirim oda iphone sesi zaten bilen biliyor o.sursam daha cok ses cikar(4s guzel ama)..s3 den daha iyi sesi var ve son seste bile hicbir cizirti karincalanma yok. Ama burada dinledigin muzikde onemli kalite olarak. flash zaten yakinda android sistemindende kalkar sanirim. artik telefonlar icin flash destegi kalkti html 5 var daha guzel daha hizli. zaten simdiki telefonlarin bir cogunda android haric flash player yok. portlanmis olarak bulabilirsin ama ondanda pek verim alamazsin.
bilemem ama hotmaili yeniden yuklemeyi denearkadşlar cihazımı dün aldım. lumia 820. dün aldığım yerdeki arkadaş rehberi içeri aktardı. bende hotmail hesabı ekledim ve ordaki kişilerde rehberde görünüyor. onu kaldırınca rehberdeki diğer kişiler görünmüyor. heps birden gidiyor. bi yardım eder misiniz ?
Hotmail hesabını microsoft hesabı olarak tanımladı isen bu gayet normal, cihaz hotmail kişilerini ve eski telefonundaki kişileri (aynı adı soyadı kullanan kişileri) eşitler/birleştirir. Gitmesinin sebebi eski telefonundan aktardığın kişilerin telefon hafızasına değil hotmail hesabına bağlı kişiler kısmına kaydetmesindendir, kişilerine hotmail.com dan kişiler sekmesinden ulaşabilirsin. Sadece rehberdeki kişilerin görünmesini şöyle ayarlayabilirsin; telefonu sıfırlayacaksın, hotmail.com/kişiler kısmından aktarılan kişileri sileceksin, yeni bir microsoft hesabı alıp telefona tanımlayacaksın ve daha sonra eski cihazdaki kişilerini verilerimi aktar seçeneği ile tekrar aktaracaksın. Şunu da belirtmekte fayda var facebook, twitter ve msn gibi sosyal ağ hesaplarını tanımladığında cihaz bu hesaplarda kayıtlı kişileri de eşitlediği için kişiler/rehber de yine gösterecektir.arkadşlar cihazımı dün aldım. lumia 820. dün aldığım yerdeki arkadaş rehberi içeri aktardı. bende hotmail hesabı ekledim ve ordaki kişilerde rehberde görünüyor. onu kaldırınca rehberdeki diğer kişilerde görünmüyor. hepsi birden gidiyor.oysa ben sadece rehberdeki kişilerin görünmesini istiyorum. diğer kişiler rehberde görünmesin .bi yardım eder misiniz ?
Kardeşim sana zahmet benide eklermisinşimdiden sağol
- - - Eklendi - - -
listeye eklenecek varmı
zafer ozkan ekliyeyim mi?
Hotmail hesabını microsoft hesabı olarak tanımladı isen bu gayet normal, cihaz hotmail kişilerini ve eski telefonundaki kişileri (aynı adı soyadı kullanan kişileri) eşitler/birleştirir. Gitmesinin sebebi eski telefonundan aktardığın kişilerin telefon hafızasına değil hotmail hesabına bağlı kişiler kısmına kaydetmesindendir, kişilerine hotmail.com dan kişiler sekmesinden ulaşabilirsin. Sadece rehberdeki kişilerin görünmesini şöyle ayarlayabilirsin; telefonu sıfırlayacaksın, hotmail.com/kişiler kısmından aktarılan kişileri sileceksin, yeni bir microsoft hesabı alıp telefona tanımlayacaksın ve daha sonra eski cihazdaki kişilerini verilerimi aktar seçeneği ile tekrar aktaracaksın. Şunu da belirtmekte fayda var facebook, twitter ve msn gibi sosyal ağ hesaplarını tanımladığında cihaz bu hesaplarda kayıtlı kişileri de eşitlediği için kişiler/rehber de yine gösterecektir.
cevap için teşekkürler. o zaman hiç kurcalamaya gerek yok yeniden gelirse bu kişiler..
Kardeşim sana zahmet benide eklermisin
arkadaşlar sayımız bir hayli çoğalmış herkese tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah
merhaba arkadaşlar ben de bu telefondan almak istiyordum fakat internette wp8 kullanımının zor olduğunu gördüm baya karışıktı kullananlar nasıl diyor acaba hem bu telefonun arka kapağı zor mu çıkartılıp takılıyor
- - - Eklendi - - -
birde xbox oyunları oynanabiliyormuş galiba
- - - Eklendi - - -
bedavaya
rica ederim bence de alışmaya çalış...cevap için teşekkürler. o zaman hiç kurcalamaya gerek yok yeniden gelirse bu kişiler..
Selamlar, bende varım! Benide ekleyin .) "Lumia 920 Siyah"
telefon ilk nazarlığını aldı polar cebinden yere ekran ustu düşüp arkaya takla attı ve hiç gasar yok yüreğim ağzıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?