gunesinoglu
Üye
Merhaba kardeşim, bizatihi bu telefonu kullandığın için en stabil bilgiyi senden alırız, bende düşünüyorum wp ve 1520 benim aklımın bir köşesinde, bu telefonun negatif yönleri varmı?Gündüz seninle konuştuğumuz konu işte. Bende Ali Kemal de 1520 kullanıcısı olarak teste gülüp geçiyoruz. Bazı kaynaklar o kadar boş ki takip etmek bile zaman kaybı.
Hayırlı olsun. Allah ananı babalı büyütsün abi.
teşekkür ederim sağolun. onu yükler miyim yoksa son kullanıcı için olanı mı beklerim bilmiyorum. hele bi kullanılım da bakarız
ALLAH size bağışlasın çocuğu. çok güzel bir duygudur bilirim
Merhaba kardeşim, bizatihi bu telefonu kullandığın için en stabil bilgiyi senden alırız, bende düşünüyorum wp ve 1520 benim aklımın bir köşesinde, bu telefonun negatif yönleri varmı?
Iphone ile hangi konuda karşılaştırma yapmak gerekir? Büyüklük sıkıntı değil, s4 kullanıyorum ki gözüm büyük telefonlara alıştı, rahatsız edici gelmiyor,Büyüklüğü seni rahatsız etmiyorsa, her an İphone ile karşılaştırmazsan her türlü mutlu olursun hocam.
Iphone ile hangi konuda karşılaştırma yapmak gerekir? Büyüklük sıkıntı değil, s4 kullanıyorum ki gözüm büyük telefonlara alıştı, rahatsız edici gelmiyor,
Bende eski bir iphone kullanıcısıyım, 3g modelinden başlayarak 5 modeline kadar kullandım, kısıtlama yüzünden android sistemine geçis yaptım, şimdi 1520 nin teknik verileri muntazam , internet hızı konusunda 1320 gibiyse hiç yaklaşmak istemiyorum, note3 ile karşılaştırma yapmışlar bariz şekilde note 3 fark ediyor,Benim İphone 5'im de var. Uygulama kalitesi konusunda, ( bildirimleri saniyesinde almak yada uygulamaların güncelleme desteği konusunda) rakipsizdir. Bizim uygulamalarımız şu anda iphone kadar kaliteli olmasa da Microsoft bunu mutlaka yapacaktır. Ayrıca iphone'dan değil Android'den gelen biri pek rahatsız olmaz bence.
Bende eski bir iphone kullanıcısıyım, 3g modelinden başlayarak 5 modeline kadar kullandım, kısıtlama yüzünden android sistemine geçis yaptım, şimdi 1520 nin teknik verileri muntazam , internet hızı konusunda 1320 gibiyse hiç yaklaşmak istemiyorum, note3 ile karşılaştırma yapmışlar bariz şekilde note 3 fark ediyor,
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsünEyvallah kardeşim sağolasın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizim sevimli bayan yine sahnede...
Nokia'nın güneş enerjili panel çalışmalarını anlatıyor
Yıl sonunda veya 2015 yılı içerisinde beklenen güneş enerjili telefonlara kavuşabiliriz belki, kimbilir
@papakudioflu
Verilerimi Taşı Uygulamasında Böyle Bir Seçenek Vardır Belki Bi İncele İstersen.arkadaşlar N8 den 720 ye mesajları nasıl aktarabilirim? Ya da aktarabilir miyim?
arkadaşlar N8 den 720 ye mesajları nasıl aktarabilirim? Ya da aktarabilir miyim?
Verilerimi Taşı Uygulamasında Böyle Bir Seçenek Vardır Belki Bi İncele İstersen.
denedim; rehberi, resimleri ve müzikleri aktardım fakat mesajlarda aktarma başlamıyor. hata verip iptal ediyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aktarabilirsin.
Desteklemiyor Olabilir.denedim; rehberi, resimleri ve müzikleri aktardım fakat mesajlarda aktarma başlamıyor. hata verip iptal ediyor.
Pc üzerinden Nokia Suite ile de deneyebilirsin, N8 dekileri aktarmak için.denedim; rehberi, resimleri ve müzikleri aktardım fakat mesajlarda aktarma başlamıyor. hata verip iptal ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?