İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Yahu bu bazı 1020 kullanıcıları 925'i ne sanıyo allasen? Adamın biriyle yine takas muhabbetine girdik, adam üstüne 600 isterim diyo, senin telefon çok eskidi diyo. sanki kendi telefonu 3 ay önce çıktı. Ben ısrarla iki telefonun CPU ve GPU da dahil olmak üzere aynı telefon olduğunu, iki telefon arasındaki tek ve en önemli farkın RAM olduğunu söylüyorum, adam benim telefonu hunharca eleştiriyo. Hani utanmasa 520'den bile daha alt daha ucuz, daha donanımsız bi telefon diyecek(520'ciler lütfen alınmasın)
Ne çektin be 925, 1020 ile arandaki tek ve en önemli farkın RAM olduğunu onun haricinde 1020'nin seninle aynı özelliklerde olduğunu duyurucam diye ne paraladın be kendini

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bir ara telefon ekranındaki ufak tefek çizikleri geçirmenin yolu konuşuluyordu ? Var mı bilgisi haberi olan ?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Yahu bu bazı 1020 kullanıcıları 925'i ne sanıyo allasen? Adamın biriyle yine takas muhabbetine girdik, adam üstüne 600 isterim diyo, senin telefon çok eskidi diyo. sanki kendi telefonu 3 ay önce çıktı. Ben ısrarla iki telefonun CPU ve GPU da dahil olmak üzere aynı telefon olduğunu, iki telefon arasındaki tek ve en önemli farkın RAM olduğunu söylüyorum, adam benim telefonu hunharca eleştiriyo. Hani utanmasa 520'den bile daha alt daha ucuz, daha donanımsız bi telefon diyecek(520'ciler lütfen alınmasın)
Ne çektin be 925, 1020 ile arandaki tek ve en önemli farkın RAM olduğunu onun haricinde 1020'nin seninle aynı özelliklerde olduğunu duyurucam diye ne paraladın be kendini
Ram ve kamera farkı var sanırım,

PureFood

PureFood

Üye
Bugün arkadaşımdaki 1320'yi inceleme fırsatım oldu detaylıca. Abi harbiden çok ama çok büyük bana 5'' en fazla yeter de artar, ama cihaz çok rahat, ağır, kullanışlı, klavye muazzam, internet zevki baya iyi, batarya muazzam, ama bana göre bi' 920 değil :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
TurboCall

TurboCall

Üye
Bugün arkadaşımdaki 1320'yi inceleme fırsatım oldu detaylıca. Abi harbiden çok ama çok büyük bana 5'' en fazla yeter de artar, ama cihaz çok rahat, ağır, kullanışlı, klavye muazzam, internet zevki baya iyi, batarya muazzam, ama bana göre bi' 920 değil :)

Otobüslerde kullanım çok çok zor oluyor bu yüzden 4 inçlik 520 bugün taşa düştü bikerede 1.60 cm den yere duşru saymakla bitmez gerçi suyla yıkıyorum cihazda bişey yok ::))

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Anlık mesajlaşma uygulaması TicToc wp uygulaması için çalışıyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Akhtoher
PureFood

PureFood

Üye
Tic toc pek tutmadi diye dusunuyorum ama uygulama çesitliligi bakimindan iyi haber.

TurboCall

TurboCall

Üye
Tic toc pek tutmadi diye dusunuyorum ama uygulama çesitliligi bakimindan iyi haber.

Mobil olarak sadece burger king gibi yerlerdeki indirimler için iyi oluyor aslında ben kullanmıyorum ama.

• Beğen
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar şu hafıza kartları Lumia 1520 için kullanılabiliyor mu bilgisi olan varsa bir yardımcı olsun

TurboCall

TurboCall

Üye
arkadaşlar şu hafıza kartları Lumia 1520 için kullanılabiliyor mu bilgisi olan varsa bir yardımcı olsun

Link bozuk düzelt

TurboCall

TurboCall

Üye
Nokia lumia 920 ile çekilmiş bir resim.
Kamera konusunda kötüleyen arkadaşlarımız bir incelesin derim.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
8.1 ile .xap uzantısı değişecek deniyordu. Uzantı değişince eski .xap'lar ne olacak, Youtube'un .xap'ı vardı mesela onu yeni uzantıya dönüştürebilir miyiz? :hmmm

TurboCall

TurboCall

Üye
Tamam, youtube sonuçta markette yok. Ondan sormuş ama onun .xap'ını appx'e çevirirler herhalde.
Mağazadaki Tüm Uygulamalar Otomatik Olarak Çevrildi Ama Youtube İse Dışardan Yüklendiği İçin Bir Tahmin Yürütemeyiz Muhtemelen Çevirilir.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Muhtemelen bir geliştirici halleder, bence de. :D

Üst Alt