Invoke
Üye
sağ olasın Gökçen videosu da var selimin Bi ara onuda yükleyeceğim 1.31 Sn 270.5 mb biraz uzun sürüyor.Çok iyi, Selim de bayağı büyümüş maşallah.
ben bile böyle çekebiliyorsam resim konusunda daha profesyonel olanlar çok daha iyilerini çekeceklerdir.1520 ne çekiyo be
Not,isim ya da istenen bir yazı yazılabilir eski cihazlarda tercihler ismi vardı mesela, ayrıca yazı tile olarak pinlenebiliyor değiştirmek kolay olsun diye.Gereksiz mi olmuş sanki bu özellik ? Oraya ne yazılabilir ki ? : )
Not,isim ya da istenen bir yazı yazılabilir eski cihazlarda tercihler ismi vardı mesela, ayrıca yazı tile olarak pinlenebiliyor değiştirmek kolay olsun diye.
ben yapamadım bunuGöz atmaya metin ekleme iyi olmuş düzenlemeyi arttırırlarsa daha iyi olur.
ben de bir not geçeyim; gece modunda renkli iken çalışmıyor metinGöz atmaya metin ekleme iyi olmuş düzenlemeyi arttırırlarsa daha iyi olur.
Son gelen güncellemeyi yaptıysan ve gelen güncellemenin de cihaz kısıtlaması yoksa,Ayarlar/Göz Atma/Göz atma ekranı bilgisi/Metnim i seçip göz atma ekranına istediğin yazıyı ekleyebilirsin.ben yapamadım bunu
gece modunda çalışmıyor .. Belki o yüzdendirben yapamadım bunu
katılım koşullarında detaylar var. senin merak ettiklerine dair ana başlıklar şu şekilde:arkadaşlar bu facebook yeni yanınlanan oyun vardıya lumia yarışması bana 925 625 birde kulaklık çıktı ancak bu yollarlarmı adrese şimdi merak ediyorum katılım koşulları okudum ancak para ile iliği bir şey yoktu bu öylesine yapılan bir şeymi yoksa ciddi yollar mı ya biligisi olan varmı hiç
Acaba internete yüklediğiniz için kalitede düşüklük olmuş olabilirmi yoksa aynı böylemi bilgisayarınızda da?Lumia 1520 örnek resim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?