ponçikEnişte
Üye
ben senin bu mesajından sonra kendiminkine bakayım dedim (L820) benim okun ucunun aşağı bakan kısmı net yanıyo bi, gerisi senin okla gösterdiğin gibi solukmuş meğerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostlar bu geri tuşunun uç kısmında yani kırmızı okla gösterdiğim yerde hafif bir siyahlık var orada ışık daha az yanıyor .. Ölü piksel gibi değil de sanki o kısım kalemle boyanmış gibi alttan ışığı gösteriyor yine nedir bunun sebebi 925 kullanıpta başına gelen var mı ? Bu sebepten de servise vermem gözüm alışır elbet ama sebebini merak ettim
Dil anl. hocamla aram iyi değilNokia Camera ile çekiyorsan evet sıkıntılı, telefonun kendi kamera uygulaması ile çek videoları. yine takılma varsa şayet hafıza kartından kaynaklı olabilir, kartın class10 olması önerilir. @Eren_MT
teşekkürler, ancak hakkında kısmında yazan soru cümlelerinde -mi soru ekleri ayrı yazılır(-musunuz? -musun? ...)
ben senin bu mesajından sonra kendiminkine bakayım dedim (L820) benim okun ucunun aşağı bakan kısmı net yanıyo bi, gerisi senin okla gösterdiğin gibi solukmuş meğeryahu artık paranoyak olmuşuz nelere kafayı takıyoruz sağlam telefonda arıza arıyoruz resmen takma kafana aynı durum büyüteçte de var, üstü net altı soluk al işte ben de kafaya taktım şimdi gördün mü :P
resmi baz alarak ve gözlerim de beni yamultmuyorsa evet aynı şeyden bahsediyoruz. sendeki piksel kadar küçük, bendeki maşallah yarısı ama nedense sen farketmişin ilk, sağolasın artık ben de farkedicemhahaha : ) sende bendensin anlaşıldı gidip gidip oraya bakarsın artık benim de kulaklarımı çınlatırsın : ) Ama sen benimki soluk diyorsun bende siyahlaşma var aynı şeyden bahsediyoruz dimi ? Aynı şeyden bahsediyorsak rahatlarım biraz bencilce olacak ama olsun wp kardeşliği deriz : )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostlar bu geri tuşunun uç kısmında yani kırmızı okla gösterdiğim yerde hafif bir siyahlık var orada ışık daha az yanıyor .. Ölü piksel gibi değil de sanki o kısım kalemle boyanmış gibi alttan ışığı gösteriyor yine nedir bunun sebebi 925 kullanıpta başına gelen var mı ? Bu sebepten de servise vermem gözüm alışır elbet ama sebebini merak ettim
Onbin değil yüzbin kullanıcıya veriyor ve sadece bir yıllığına geçerli.Ayrıca ilk 10 bin kişiye 100GB hediye edilecekti ancak 10 bin kişi çoktan oldu. Güncelleme Türkiye'nin uyuduğu saatlerde verildiği için kaçırdık.
benim merak ettiğim şu var; 100gb hediye geldii 1 yıllığına, e ben bu 100gb'ın yarısını kullanıyorum, 1 sene sonra tekrar 8gb'a nasıl düşecek? verilerimi silecek değil ya? zorla 100gb'lık alan da sattıramaz bana?Onbin değil yüzbin kullanıcıya veriyor, ayrıca hediye değil sadece bir yıllığına geçerli.
Öyle tabi, ama yükseltmeni (satın almanı) isterler. Şahsen ben o alanı doldurmuş olsam, dosyalarımı kaybetmemek için ek alan satın almayı düşünürüm. Microsoft da zaten benim gibi düşünenler için yapmıştır.benim merak ettiğim şu var; 100gb hediye geldii 1 yıllığına, e ben bu 100gb'ın yarısını kullanıyorum, 1 sene sonra tekrar 8gb'a nasıl düşecek? verilerimi silecek değil ya? zorla 100gb'lık alan da sattıramaz bana?
Nokia Camera ile çekiyorsan evet sıkıntılı, telefonun kendi kamera uygulaması ile çek videoları. yine takılma varsa şayet hafıza kartından kaynaklı olabilir, kartın class10 olması önerilir. @Eren_MT
kartın üstünde bi yerde 10 yazar (genelde daire içinde olur) ama 5800ın içinden çıkan ise muhtemelen class4'tür oUstad Class 10 olup olmamasına nerden anlarız? 5800 ın 8 gb lik hafıza kartını kullanıyorum. Sanırım telefon hafızasında da aynı sıkıntıyı yapıyor.
Şuan sadece ofis, pdf, fotoğraf ve video destekliyor, belki WP8.1 bu durumu değiştirebilir.Beyler bundan önceki telefonlarım da sd kart desteği olduğu için resimlerin veya müziklerin kapladığı alanı pek takmıyordum fakat şimdi sd kart olmadığı için artık onedrive özelliğini kullanmam gerekecek .. Şimdi ben diyelim bir fotoğraf çektim galeriden bunu onedrive a kaydet demem gerekiyor dimi ? böylelikle telefon hafızasını meşgul etmemiş olurum hemde pc den kontrol edebilirim doğrumudur ? Fakat müziklerde olmuyor sanırım bu ?
Lumia 1520 örnek resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?