beats
Üye
moto g alınırL620'yi satıyorum beyler... Hemen satıp L525 mi alayım yoksa Motorola Moto G'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu mu alayım? Beklentilerim belli zaten; internet, film, oyun, müzik, batarya da önemlidir. Kamerayla pek işim olmaz.
açılışta speed dial çıkınca speed dial başlığını soldan sağa doğru çekince my collection aşağıda themes seçeneklerden indirme ve yerel diskten kendi istediğin fotoğrafı da ekleyebilirsinbeyler uc browsera nasıl tema yüklüyoruz
teşekkürleraçılışta speed dial çıkınca speed dial başlığını soldan sağa doğru çekince my collection aşağıda themes seçeneklerden indirme ve yerel diskten kendi istediğin fotoğrafı da ekleyebilirsin
beyler whatsappa numaramı giriyorum yukarıdaki resimde görüldüğü gibi bekliyor
sonra bu hatayı veriyor.. Uygulamayı 15-20 kere silip tekrar kurdum, bağlantıları kontrol ettim 3g,wifi ikisi ilede denedim .. Farklı modemlerden bağlanıp denedim , başka bir numara girip onaylatmaya çalıştım yok yine olmadı.. Bu arada sorun şöyle başladı 2 gün önceye kadar gelen ve giden resimleri kaydetmiyordu indiriliyor diyordu öyle kalıyordu bende uygulamayı sildim sonra bu sorun başladı işte .. Ne yapmak gerekir ??
whatsapp'ı tekrar sil, sonra soft reset at (ses kısma+power). tekrar yükle, yükledikten sonra yine soft reset at. sonra dene. yine olmazsa temanı siyah yap öle dene
Soft resette veriler silinmez. Ancak tema olayından ötürü ise sorun çok ilginç olur denemek lazımbu arada tema olayı şakaydı dimi : )
Soft resette veriler silinmez. Ancak tema olayından ötürü ise sorun çok ilginç olur denemek lazım
bende yeni fark ettim cidden güzel olmuş daha geliştiriler inş. listeleri düzenleseler süper olurNokia Mix Radio'ya bayadır bakmıyordum bugün girince listelere yerli seçeneği gelmiş onu gördüm, güzel olmuş baya..
Arkadaşlar telefonumu sıfırlıyacam yedekleri aldım ....geri yüklemede rehber felan geri yükleniyor dimi.sorun olmaz...(920)
hesabı silerseniz kişilerde gider...arkadaşlar benim telefonda 2 hesap var birisi hotmail diğeri live.com kişilerin yarısı hotmailde yarısı live de birinden birine taşımanın kolay yolu varmı tek tek slimekmi gerekiyo
hesaplarındaki kişileri dışarı aktarma ve içeri aktarma yaparak birleştirebilirsin.arkadaşlar benim telefonda 2 hesap var birisi hotmail diğeri live.com kişilerin yarısı hotmailde yarısı live de birinden birine taşımanın kolay yolu varmı tek tek slimekmi gerekiyo
ama hesabı silerse kişilerde gidiyor diye biliyorum yada arkadaşın sorusunu anlamadım benrehbere bir şey olmaz,
hesaplarındaki kişileri dışarı aktarma ve içeri aktarma yaparak birleştirebilirsin.
hesabı silmesi durumunda kişileri de gider elbette, ama arkadaş hesabı silmek değilde kişileri tek bir hesapta birleştirmek mümkün mü diye sormuş, ben de bu sorusuna istinaden cevap verdim.ama hesabı silerse kişilerde gidiyor diye biliyorum yada arkadaşın sorusunu anlamadım ben
Biraz karışık yazınca hatlar karıştı okey şimdi anladımhesabı silmesi durumunda kişileri de gider elbette, ama arkadaş hesabı silmek değilde kişileri tek bir hesapta birleştirmek mümkün mü diye sormuş, ben de bu sorusuna istinaden cevap verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?