Uzunca bir süredir twitter bildirimi gelmiyor telefonuma aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Uygulamayı silip tekrar yükledim olmadı, telefonu sıfırladım olmadı, dün black yüklendi yine olmadı. Çözemedim gitti
Uzunca bir süredir twitter bildirimi gelmiyor telefonuma aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Uygulamayı silip tekrar yükledim olmadı, telefonu sıfırladım olmadı, dün black yüklendi yine olmadı. Çözemedim gitti
lumia aldigimdan beri ilk defa kulaklik takip muzik performansini denedim htc beats in eline su dokemezmis bu dolby triplerine girmis nokia ama nafile neyse ufak bir bilgilendirme yapayim dedim
hayır stereo hoparlörler One serisinde var minisinde var mı bilmiyorum, beatsaudio olayı da müzik için amfi sürücüsü var yine beatsaudio kulaklıkla farkını gösteriyor
hayır stereo hoparlörler One serisinde var minisinde var mı bilmiyorum, beatsaudio olayı da müzik için amfi sürücüsü var yine beatsaudio kulaklıkla farkını gösteriyor
stereo olduğu için kalite sağlayacağı kesin ama stereo hoparlörün müzik dinlemek dışında fayda sağlayacağını sanmam kalabalıkta sesini duyamadıktan sonra
adreno 225 daha iyi, numara sıralamasına göre değil ama bir üst model şeklinde çıkıyor ve kendi yüzdelerinde üst model oluyorlar numaralar her sene güncellendikçe artıyor mesela adreno 205in yenisi adreno 305, kendi yüzdelerinde adreno 305-320-330 şeklinde modelleri yükseliyor
adreno 225 daha iyi, numara sıralamasına göre değil ama bir üst model şeklinde çıkıyor ve kendi yüzdelerinde üst model oluyorlar numaralar her sene güncellendikçe artıyor mesela adreno 205in yenisi adreno 305, kendi yüzdelerinde adreno 305-320-330 şeklinde modelleri yükseliyor
sanırım artık Nokia Camera da, beta gibi tüm modellere gelmiş durumda. çünkü proxy filan hiç bir uğraş yapmadan bugün güncelleme göründü nokia camera'ya (L820) ve direkt yükleyip güncelledi. ben hiç betayı kurmadım hep proxy ile kurup güncellemiştim daha önce. beta hala mağazada duruyor ve sürüm numarası full sürümden bir tık yüksek. sanırım facebook gibi önce betaya sonra full sürüme güncelleme gelecek.