Ya şimdi ben telefonun,bölgesini Amerika dilini ing, yaptım..Cut The rope u Türkiye mağazasında indiremiyoruz ben amerikadakinden satın alsam telefonu tekrar Türkiye yapınca çalışır mı
Ya şimdi ben telefonun,bölgesini Amerika dilini ing, yaptım..Cut The rope u Türkiye mağazasında indiremiyoruz ben amerikadakinden satın alsam telefonu tekrar Türkiye yapınca çalışır mı
Ben hesaplarım arasına daha önce twitter hesabımı tanımladım bir problem yoktu sonra kaldırdım. Şimdi MeTweets uygulamasını kullanıyorum gayet başarılı kesinlikle tavsiye ederim.
Yok abi babam uğraşmaz gerek de yok..Bu arada senin 920 hangi renk? Bi de Ubuntu'nun mobil işletim sistemi çıkıyormuş.Çok guzel gorunuyordu.Belki androidi tahttan imndirir
Yok abi babam uğraşmaz gerek de yok..Bu arada senin 920 hangi renk? Bi de Ubuntu'nun mobil işletim sistemi çıkıyormuş.Çok guzel gorunuyordu.Belki androidi tahttan imndirir
Beni de ekleyin beyaz renk. Alalı 1 aydan fazla oldu normal de ama daha 5. gün arıza yaptı kapandı bir daha da açılmadı. Serviste güncllemişler daha yeni geldi
bu arada siz de de aşırı ısınma olayı var mı, bazen elimin yandığını hissediyorum. Şarj durumu da berbat acaba bilmediğim bir durum mu var. Şimdiden teşekkürler..
Beni de ekleyin beyaz renk. Alalı 1 aydan fazla oldu normal de ama daha 5. gün arıza yaptı kapandı bir daha da açılmadı. Serviste güncllemişler daha yeni geldi
bu arada siz de de aşırı ısınma olayı var mı, bazen elimin yandığını hissediyorum. Şarj durumu da berbat acaba bilmediğim bir durum mu var. Şimdiden teşekkürler..
Ya maxicepi masaüstü sürümünde açınca cevap verme yerine tıklayınca klavye çıkıyor bir iki saniye sonra gidiyor tıklayınca sürekli aynısı oluyor.Siz de de oluyor mu?Sorun sitede mi Lumia da mı
Uygulamalar sadece telefon hafızasına kaydediliyor, 8 Gbyte bence fazlasıyla yeter. SD karta ise sadece video, müzik, resim ve diğer (ofis dosyaları) yüklenebiliyor. Bence telin hızlı çalışması için bu önemli. Kimi hafıza kartları teli yavaşlatır.
Diğer soruya gelirsek, Flash desteğinin geleceğini sanmıyorum, ki android'te artık güncelleme almıyor.