nsu'yla daha önce yükleme işlemi denemiştim, fakat hiç bir şekilde telefonu görmemişti. Daha sonrada hiç kullanmadım. konuyu hatırlayamadım sebebini de izah etmek gerekirse bazen müsait olamıyorum ve ilgimi çeken konuyu unutmamak, daha sonra okumak için smiley ile konuya abone oluyorum, yani atlamışım çünkü hatırımda yok Yine de konuda bahsi geçen işlemi deneyip başarılı olan varsa söylesin.
nsu'yla daha önce yükleme işlemi denemiştim, fakat hiç bir şekilde telefonu görmemişti. Daha sonrada hiç kullanmadım. konuyu hatırlayamadım sebebini de izah etmek gerekirse bazen müsait olamıyorum ve ilgimi çeken konuyu unutmamak, daha sonra okumak için smiley ile konuya abone oluyorum, yani atlamışım çünkü hatırımda yok Yine de konuda bahsi geçen işlemi deneyip başarılı olan varsa ben sözümden dönerim.
yok be usta sende forumdaki en aktif kullanıcılardansın kimse yetişemez herşeye unutkanlığı en çok kullanılan milletizdir herhalde neler unutuldu neyse konuyu hatırlıyordum baktım sende varsın belirteyim dedim yoksa başka birşey söz konusu değil