İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Arkadaşlar bana ada parsellerini gösteren bir navigasyon lazım çok önemli

Navigasyonu geçtim ada parseli göstersin yeter.

Tepkiler: YkPkY ve yeminli06

4MaGuS

Üye
bide ben mail atayım,markası neymiş öğreneyim arabamın.boş yere çürümesin kapının önünde
bu işin peşini bırakmıyalım çözelim şu sorunu bence çok büyük eksikliklerden biri dosya yönetici cortana falan hikaye

YkPkY

Üye
Forumda reklamları iyice abarttı.ekranımın 3te 2si şeffaf flashligt reklam.tıklamak için raa tepeden dokunuyorum

sekajmer

Üye
925 kullanıcısı olarak tamamen katılıyorum yav bu Nokia 920 ye ne katmış böyle anlamadım muhteşem bir cihaz ya ağırlık kalınlık önemli değil tipi harika. Geçen yine 920 gördüm siyah mükemmel abi içim gitti
20mb civarında olması lazım öyle hatırlıyorum
ne çektin be 1020diğer klasörüme rakip olacak var mı ?

Tepkiler: beats ve OttomaN TigeR

Akhtoher

Üye
aldığımdan beri 15 i bile görmedim 18 için şartları çok zorlamak gerek

Akhtoher

Üye
bu konu çok uzar gider her yere göre değişiyor bu boyut meselesi 2 mp ile 1.2mb resim çekmiştim

gitti gene 200 liram lumia 1020 için fotoğraf makinesine dönüşen aparatı aldım bir de evrensel %100 şarj ekleyen siyah yuvarlak yedek şarj gitti paracıklarım

YkPkY

Üye
internet geçmişini sil ba o 12 mb olacak
gitti gene 200 liram lumia 1020 için fotoğraf makinesine dönüşen aparatı aldım bir de evrensel %100 şarj ekleyen siyah yuvarlak yedek şarj gitti paracıklarım
niye gitsin.canavar gibi.yazın biyere gittiğinde çok işine yarayacak.
hemen motiveni bozma

Belki daha önce paylaşılmıştır ancak biraz önce menüde harfler çıktı. Demek oluyor ki belirli bir uygulama sayısını aştım. Eskiden amber'den önce uygulamaları kaldırsam da harfler gitmiyordu. Şimdi gitti.

İkinci olarak ta telefonumu bul özelliğini aktif hale getirdim ve cihazıma PC üzerinden mağazadaki bir uygulamayı kurdum ve cihazıma müdahale etmeden.

İşte bu yüzden birer kez daha aşık oldum telefonuma

Telefonumu bul özelliği nasıl aktif ediliyor?