İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar bana ada parsellerini gösteren bir navigasyon lazım çok önemli

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Navigasyonu geçtim ada parseli göstersin yeter. :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve yeminli06
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bide ben mail atayım,markası neymiş öğreneyim arabamın.boş yere çürümesin kapının önünde :D
bu işin peşini bırakmıyalım çözelim şu sorunu bence çok büyük eksikliklerden biri dosya yönetici cortana falan hikaye :)

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
nokia 1020'nin çektiği resim kaç megabayt

YkPkY

YkPkY

Üye
Forumda reklamları iyice abarttı.ekranımın 3te 2si şeffaf flashligt reklam.tıklamak için raa tepeden dokunuyorum

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:yuruNOKIA LUMIA 925 BEYAZ 16 GB:yuru
bende varım

sekajmer

sekajmer

Üye
zevkler renkler değişir. ben 925'in kasasını pek güvenilir bulmuyorum. artı olarak yan tuşlar çok ses çıkarıyor. ve zor da. bu yüzden 920'den şaşmam. beyaz lumia 920 gayet şık ve asil duruyor. tabi bunlar öznel yorumlar. aralarında zaten aşırı belirgin fark yok. o yüzden önüme 925 koysalar şimdi 920'mi vermem.
925 kullanıcısı olarak tamamen katılıyorum yav bu Nokia 920 ye ne katmış böyle anlamadım muhteşem bir cihaz ya ağırlık kalınlık önemli değil tipi harika. Geçen yine 920 gördüm siyah mükemmel abi içim gitti
20mb civarında olması lazım öyle hatırlıyorum
:kop:ne çektin be 1020diğer klasörüme rakip olacak var mı ?

• Beğen
Tepkiler: beats ve OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
20 ? Ohaa :D Maximum 13 15 Mb çekiyor.
18mb görmüştüm abi 38mp modundadun gece deklonjor hızı 4sn de 925 ile 6mb resim çekmiştim ama yanlış görmüşte olabilirim tartışmaya kapalı bir konu :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
aldığımdan beri 15 i bile görmedim 18 için şartları çok zorlamak gerek:)

sekajmer

sekajmer

Üye
Akhtoher

Akhtoher

Üye
bu konu çok uzar gider:) her yere göre değişiyor bu boyut meselesi 2 mp ile 1.2mb resim çekmiştim :)

gitti gene 200 liram :( lumia 1020 için fotoğraf makinesine dönüşen aparatı aldım bir de evrensel %100 şarj ekleyen siyah yuvarlak yedek şarj gitti paracıklarım :(

YkPkY

YkPkY

Üye
925 kullanıcısı olarak tamamen katılıyorum yav bu Nokia 920 ye ne katmış böyle anlamadım muhteşem bir cihaz ya ağırlık kalınlık önemli değil tipi harika. Geçen yine 920 gördüm siyah mükemmel abi içim gitti
:kop:ne çektin be 1020diğer klasörüme rakip olacak var mı ?
internet geçmişini sil ba o 12 mb olacak
gitti gene 200 liram :( lumia 1020 için fotoğraf makinesine dönüşen aparatı aldım bir de evrensel %100 şarj ekleyen siyah yuvarlak yedek şarj gitti paracıklarım :(
niye gitsin.canavar gibi.yazın biyere gittiğinde çok işine yarayacak.
hemen motiveni bozma

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Belki daha önce paylaşılmıştır ancak biraz önce menüde harfler çıktı. Demek oluyor ki belirli bir uygulama sayısını aştım. Eskiden amber'den önce uygulamaları kaldırsam da harfler gitmiyordu. Şimdi gitti.

İkinci olarak ta telefonumu bul özelliğini aktif hale getirdim ve cihazıma PC üzerinden mağazadaki bir uygulamayı kurdum ve cihazıma müdahale etmeden.

İşte bu yüzden birer kez daha aşık oldum telefonuma :good:

blackcemre

Üye
Belki daha önce paylaşılmıştır ancak biraz önce menüde harfler çıktı. Demek oluyor ki belirli bir uygulama sayısını aştım. Eskiden amber'den önce uygulamaları kaldırsam da harfler gitmiyordu. Şimdi gitti.

İkinci olarak ta telefonumu bul özelliğini aktif hale getirdim ve cihazıma PC üzerinden mağazadaki bir uygulamayı kurdum ve cihazıma müdahale etmeden.

İşte bu yüzden birer kez daha aşık oldum telefonuma :good:
Telefonumu bul özelliği nasıl aktif ediliyor?

Üst Alt