respection123
Üye
En yakın bu anlamı çağrıştırıyor.galiba bir defa ayarladığın ayarları kilitliyorsunuz ikidebir bozulmasını engel oluyor çok resim çekenler için güzel bir özellik
değişik bir fikir pek sanmıyorum ben ama ali abinin bilgisi varsa paylaşırsa bizle sevinirim meraklanmaya başladıkhayır kilit ekranında foto çekme sanırım
hayır kilit ekranında foto çekme sanırım
hayır kilit ekranında foto çekme sanırım
şimdi bu alkış" tebrikler bildin" alkışı mı yoksa "yaratıcılığına hayran kaldım" alkışı mı?
ciddi omu pek kullanılır mı bilinmez niye gerek duymuşlar ona ya daha güzel bir şey düşünülebilirdi bence
"tebrikler bildin" alkışı.şimdi bu alkış" tebrikler bildin" alkışı mı yoksa "yaratıcılığına hayran kaldım" alkışı mı?
ciddi omu pek kullanılır mı bilinmez niye gerek duymuşlar ona ya daha güzel bir şey düşünülebilirdi bence
ben demin denedim ancak dediğiniz sorun yok şuan normal kamerada (nokia camerada da denedim) ve kilitli ikende denedim (fotograf ayarlarını girince 1 ve 3 kısım tikli sadece ) sorunsuz direk açıyor, siz bu konu hakkında bir açıklama okudunuz mu yoksa sizin düşünceniz mi bu"tebrikler bildin" alkışı.
ilk bakışta basit bişeymiş gibi gelebilir. Ama telefon cebinizdeyken kamera tuşuna basılı tutunca önce kilit ekranını ardından da kamera uygulamasını açıyordu. Bu işlemi kısaltmışlar.
adam elinde 1520yi deniyor şu anben demin denedim ancak dediğiniz sorun yok şuan normal kamerada (nokia camerada da denedim) ve kilitli ikende denedim (fotograf ayarlarını girince 1 ve 3 kısım tikli sadece ) sorunsuz direk açıyor, siz bu konu hakkında bir açıklama okudunuz mu yoksa sizin düşünceniz mi bu
ali abinin ne demek istediğini tam anlamadınız galiba telefon kilitli iken kamera tuşuna basınca sorun oluyordu önce kilit ekranı gelip daha sonra kamera açılıyor diyor bende onu denedim bende öyle olmuyor yani ayaları değiştiripte yaptım yine sorun yok kamera direk geliyoradam elinde 1520yi deniyor şu an
Kamera Direk gelmiyorali abinin ne demek istediğini tam anlamadınız galiba telefon kilitli iken kamera tuşuna basınca sorun oluyordu önce kilit ekranı gelip daha sonra kamera açılıyor diyor bende onu denedim bende öyle olmuyor yani ayaları değiştiripte yaptım yine sorun yok kamera direk geliyor
TRye bize gelmedi ama Ali abinin elinde var şu an taze taze1520 daha gelmedi
tamam sen gelen özelliği değil Ali abinin yaptığı yorumu eleştirmişsin anladım şimdiali abinin ne demek istediğini tam anlamadınız galiba telefon kilitli iken kamera tuşuna basınca sorun oluyordu önce kilit ekranı gelip daha sonra kamera açılıyor diyor bende onu denedim bende öyle olmuyor yani ayaları değiştiripte yaptım yine sorun yok kamera direk geliyor
evet dediğin gibi önce siyah geliyor sonra kamera geliyor ama bence ayarları kilitleme gibi bir özellik gelsseydi daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorumKamera Direk gelmiyorTelefon Kilitliyken Kamera tusuna 2 sn bastıgımızda Önce Siyah ekran sonra yükleniyor yazısı ondan sonra yavas yavas kamera açılıyor.Ali kemal abinin Önce kilit ekranı açılıyor sonra kamera demesi bu işte
ben kimseyi eleştirmiyorum ali abi beni az çok tanıyor zaten ben sadece gelen özellikler ney onu anlamaya çalışıyorumTRye bize gelmedi ama Ali abinin elinde var şu an taze taze
tamam sen gelen özelliği değil Ali abinin yaptığı yorumu eleştirmişsin anladım şimdi
Htc 8x saat live tilesi lumia icin varmi? yorumlarda mevcut haciArkadaşlar fiddler 'in ayarlarının yazdığı bir konu vardi. 20 dk dır onu arıyorum ama bulamadım. Forumun arama sisteminde mi sorun var konu mu kalktı bilmiyorum. BAna konuyu bulmamda yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?