GDR3 betada animasyonlarda takılma oluyor o yüzden normale dönmek istiyorumşu an yazılımı kuruyorum inş. animasyonlardaki kasma gider birde ilk defa rom kuruyorum Windows phone'da ve süper
Süperden kastım eski nokia'lardaki gibi yok ölü flaş yok rom editörle içine göm bayağı orijinal
GDR3 betada animasyonlarda takılma oluyor o yüzden normale dönmek istiyorumşu an yazılımı kuruyorum inş. animasyonlardaki kasma gider birde ilk defa rom kuruyorum Windows phone'da ve süper
Süperden kastım eski nokia'lardaki gibi yok ölü flaş yok rom editörle içine göm bayağı orijinal
bunda uğraşmıyoz
kurdum ve sonuç : süper kasma gitti çok stabil ancak görev yöneticisine girdiğimde azıcık kasma oluyor neden oluyor ki anlamadım can sıkıcı
bunda uğraşmıyoz
kurdum ve sonuç : süper kasma gitti çok stabil ancak görev yöneticisine girdiğimde azıcık kasma oluyor neden oluyor ki anlamadım can sıkıcı
foursquare güncelleme geldi hala bildirimlerde sorun var whatsappta sürekli güncelleme geliyor ne oluyor boyle ikincisi amberdan sonraki güncelleme orada ne zaman gelecek?
Bende kasma adına hiçbir sorun yok Allaha şükür ki. Nokia cameraya girerken yükleniyor yazısında takılı kalıyordu. Son Nokia camera güncellemesiyle oda duzeldi
Benim 720 de son bir haftadır hafiften kasıyordu ben de bataryayı bitirip 15-20 dk beklettim sonra şarja taktım düzeldi
Düşünceme göre wp android gibi 2 günde bir şişmediğinden yapılması gereken bu işlemi unutuyoruz ve cihazlar bu yüzden kasıyor