İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Benim edindiğim izlenimlere göre Aralık ayı içinde (yıl başına kadar) Gdr3'ün gelmesi bekleniyor. Buna ek Nokianın güncellemesi olan Black güncellemesi de yine aynı zamanda gelecek diye biliyorum.

4MaGuS

Üye
L520 benide ekleyin

YkPkY

Üye
alışırsın geçer.ben 3 ay uğraşmıştım

arkadaşlar diğer klasörüm 3.2 GB oldu artık aşağı düşmüyor hiç telefonu sıfırlasammı artık? Bi fotoğrafın 7 tane kopyası var şarkılarda ole ne dersiniz gına geldi artık valla

dakamon

Üye
Bilen biri varmı mesela Bi foto içinde iki tane aynı kişiyi farklı pozisyonlarda koyabileceğim bir uygulama varmı mesela ben ken kendime kızdığım Bi fotoyu hayal edin o tarz bir uygulama

sekajmer

Üye
birisi bana yardım etsin 820 den bıktım yeni bir windows phone alacağım . 920 , 925 'i inceledim 920'nin verdiği hissi 925 vermiyor , bunu 1020'de vermeyecek ve 1520'de 1520 yeni özellikleri için, 1020'yi 41 mp kamerası için, 920'yi beni kendine aşık ettiği için.

YkPkY

Üye
920 kullanıcısı olarak 1520niye çünkü hd lcd ekran birtek ikisinde var.dğerlerinin ekranıyla kıyaslanamaz Bi hassasiyet ve canlılık

sekajmer

Üye
Nokia Lumia 925 0 kutulu 24 ay garantili 1.050tl hemde 32gb sizce nasıl ?

cevap veren olmadı arkadaşlar soru sormuştum

YkPkY

Üye
ben rastlamadım öyle bişeye.
pcye takıp,içindekileri alıp sonra geçici dosyalara bakıp silip,tekrar kopyaladıklarından çifter olanları temizleyip tekrar geri yükle,sıfırlamadan önce.aynı hata olacakmı

Bi denerim bunu sağolasın peki bu sıfırlamak herşeyi silermi ?

R.A.M

Üye
arkadaşlar 620de arkada açık kalan uygulamaları nasıl kapatıyoruz?

Kesinlikle al kaçırma. Ben 1300 e aldım 920 yi.

PureFood

Üye
bana 1520 alan olursa 920yi ona seve seve hediye edebilirim

Tepkiler: YkPkY ve OttomaN TigeR

sekajmer

Üye
çok şaşırdım 24 ay garantili ama kutusunu birine vermiş bende tam anlamadım ama 820 nin üzerine 400tl istedi ben 1.099 tl ye 920 veririm çünkü 920' nin verdiği hissi vermiyor