PureFood
Üye
Özgür abi bölgeye göre değişir şimdi o dediğin amaOnların ilkbahar anlayışını bilemem ama...
Bizdeki ilkbahar Şubat'ta başlıyor zaten![]()

Özgür abi bölgeye göre değişir şimdi o dediğin amaOnların ilkbahar anlayışını bilemem ama...
Bizdeki ilkbahar Şubat'ta başlıyor zaten![]()

Ne kadar değişebilir ki? En fazla bir hafta bilemedin 2 hafta oynarÖzgür abi bölgeye göre değişir şimdi o dediğin ama![]()

usa için düşünürsek bahar onlarda şubatla birlikte başlar.Ne kadar değişebilir ki? En fazla bir hafta bilemedin 2 hafta oynar![]()
852MBSix guns yüklendiğinde boyutu ne kadar oluyor 1.16 gb boş yerim var hala yükleyemiyorum
Bence çok güzel olur.Ben 1.6 GB boş yer açmama rağmen yükleyememiştim. Bende PC den hesabıma giriş yaparak alttaki sonra yükleyin gibi bir şey yazan linke tıkladım. .xap dosyasını PC e indirdim sonra telefona attım öyle yükleyebildim.ben niye yükleyemiyorum çok saçma Bi çözüm bulsunlar artık şu soruna
müzik çalardan şarkılara gelip hepsini tek tek silmek zorundasın basılı tutarak.gıcık Bi durum dosya yöneticisi olmadığı içinPC ile attığım müzikleri nasıl sileceğim 7 gb doldurdum şimdi yeterli yerim yok diye uyarı alıyorum illa pc ile mi silmem gerekiyor bilgisayardan bir kaç gün uzağım da