İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
Şarkıları ne ile atmıştın

zaferozkan

zaferozkan

Üye
PC ile attığım müzikleri nasıl sileceğim 7 gb doldurdum şimdi yeterli yerim yok diye uyarı alıyorum illa pc ile mi silmem gerekiyor bilgisayardan bir kaç gün uzağım da

umitt034

Üye
arkadaşlar twetterda gündemde dünya gündemi var onu nasıl Türkiye yapabilirim l520

csH

csH

Üye
Six guns yüklendiğinde boyutu ne kadar oluyor 1.16 gb boş yerim var hala yükleyemiyorum

csH

csH

Üye
Six guns yüklendiğinde boyutu ne kadar oluyor 1.16 gb boş yerim var hala yükleyemiyorum

ademoz05

ademoz05

Üye
gdr3 preview sürümünü yükledikten sonra internet explorer için yavaşlama ve donma durumları yaşayan var mı acaba benden başka? özellikle internette gezinirken windows tuşuna basıldığında biraz ağır çalışıyor ve bazen de internet explorer'i kapatıyor

telefonum lumia 720

dakamon

dakamon

Üye
Aklıma şu geldi abimin LG g2 sinde gördüm hava durumu uygulaması ana ekran da belli bi alan kaplıyor mesela bizim en büyük tile kadar ve bu gün hava yağmurlu malumunuz, programda yağmurlu bi hal alıyor sanki cama yağmur damlaları yapışmış gibi bide arada bir yağmur damlaları camdan kayıyor aşağı doğru ve üstten damlaların düşüşünü görüyorsunuz. Sanırım bizim sistem sadece tile lara fotoğraf koymayı destekliyor. Aslında bunun gibi animasyonlar da olsa bence çok daha göze hoş olur diye düşünüyorum. Mesela karlı havada tile da ara ara kar taneleri düşsün hava rüzgarlı olduğundayapraklar uçuşsun falan :) Bence çok güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

kartal-78

Üye
arkadaşlar grd 3 güncelleme si yayınlandımı yayınlandıysa güncelleme yi nasıl yapacaz lumia 920 kullanıyorum bayramınız mübarek olsun

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Onunla ilgili konu var hiç bakmadan da direk sorulmaz ki

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu gdr3 ile bluetooth 4.0 gelecekti acaba bize geldimi acaba?

kursat99

kursat99

Üye
ben niye yükleyemiyorum çok saçma Bi çözüm bulsunlar artık şu soruna
Ben 1.6 GB boş yer açmama rağmen yükleyememiştim. Bende PC den hesabıma giriş yaparak alttaki sonra yükleyin gibi bir şey yazan linke tıkladım. .xap dosyasını PC e indirdim sonra telefona attım öyle yükleyebildim.

YkPkY

YkPkY

Üye
PC ile attığım müzikleri nasıl sileceğim 7 gb doldurdum şimdi yeterli yerim yok diye uyarı alıyorum illa pc ile mi silmem gerekiyor bilgisayardan bir kaç gün uzağım da
müzik çalardan şarkılara gelip hepsini tek tek silmek zorundasın basılı tutarak.gıcık Bi durum dosya yöneticisi olmadığı için

emz

emz

Üye
hocam beni de 520 kullananlara ekle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekledim aramıza hoş geldin:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekledim aramıza hoş geldin:)