papakudioflu
Emekli Yönetici
kamera ayarlarına girdiginde varsayılan kamera smart camera pro camera ve normal camera seçebiliyorsun yani çok basit bir şey bunu uzatmaya gerek yokAz önce dh'deki canlı yayını izliyordum (takıla takıla da olsa) 1020'deki kamera düğmesine bastığında normal kamera uygulaması açılıyormuş da pro cam açılmıyormuş diye eleştiriyordu 1020'yi
1020'nin kamera uygulaması pro cam değil mi ?
evet abi benim çok başıam geldi güzel bir şey aslında ekranın ne kadar kaliteli oldugunu gösteren bir şey binevi bu arada ben dokunmatiği düşük modda kullanıyorum yüksekte daha fazla karşımıza gelebilir diye düşünüyorumarkadaşlar test ettim onayladım. Uzun zamandır kullanırken kendimden şüpheleniyordum ama ustunde durmuyordum. Belki bazen size de oluyordur. Dokunmadan dokunmatik algılıyormuş hissi veriyordu. Az önce yine olunca bu sefer uğraştım biraz ve sonuç musbet. 2mm mesafeden dokunmatik algılıyor ve ekran kaydırma başarılı bir şekilde yapılıyor.
olur tabi ki. Görmek isteyenler aralarında 2000TL toplayıp hesabıma yatırsın drop testin kralını yaparım@papakudioflu abi ya 1020 için şöyle özel bir drop testi yapta bizde görelim abi ya olmazmı
@papakudioflu abi ya 1020 için şöyle özel bir drop testi yapta bizde görelim abi ya olmazmı
olur tabi ki. Görmek isteyenler aralarında 2000TL toplayıp hesabıma yatırsın drop testin kralını yaparım
olur tabi ki. Görmek isteyenler aralarında 2000TL toplayıp hesabıma yatırsın drop testin kralını yaparım
L925 nin kamerası camı biraz içeride ve tleefonu inceleyen kişilerde aynı sorundan bahsediyorlardı ilerde toz birikme falan olabilir diye ona pek yapılabilecek bir şey varmı bilmiyorum temizlemeniz gerekiyor galiba devamlı onun dışında kasa bastınca birazda olsa içeri çöküyor bu benim L920 de var ancak bende çok az o kadar sorun yapmıyorum sizde ne kadar bilemiyorum ancak değiştirme sanşın var ancak diğer modellerde de varmı aynı sorunlar var diye iyice bakıp sorna değiştirmeni öneririm kamera aynı sorun olucak yine ve kapagıngöçmeside bence yine olucakMerhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar Pazar günü Lumia 925 almıştım burada da paylaştım.
Farkettiğim birşey oldu, kullananlarda yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefonun arka tarafında polikarbon kısmının sol ve sağ üst köşeleri sanki oturmamış gibi tam. Çok fazla değil ama parmakla bastırınca aşağı iniyor veya kasaya yapışıyor belli oluyor. Bundan sebeple sanırım kameranın olduğu camın üst tarafı, yuvarlağın kenarı biraz daha aralıklı gibi, çok çok küçük aralık ama alt tarafın kenarı tam yapışık kenara üstü öyle değil. Sanırım onan dolayı lensin içinde bir iki tane küçük toz gördüm ve canımı sıktı. Düşünün yani şurada 4 gün olmuş diyelim.
Asıl sorum Teknosa' dan aldım cihazı ve pazar günü, yarın gitsem durumu anlatsam koşulsuz değişim yaparlar mı ?
Bilen ve o kasanın bastırma olayını deneyebilen varsa çok sevinirim olmazsa yarın hemen gideceğim.
Eğer bahsettiğin sıkıntılar ürünün ayıbından kaynaklı ise, değişim talebini kabul etmek zorundalar.
L925 nin kamerası camı biraz içeride ve tleefonu inceleyen kişilerde aynı sorundan bahsediyorlardı ilerde toz birikme falan olabilir diye ona pek yapılabilecek bir şey varmı bilmiyorum temizlemeniz gerekiyor galiba devamlı onun dışında kasa bastınca birazda olsa içeri çöküyor bu benim L920 de var ancak bende çok az o kadar sorun yapmıyorum sizde ne kadar bilemiyorum ancak değiştirme sanşın var ancak diğer modellerde de varmı aynı sorunlar var diye iyice bakıp sorna değiştirmeni öneririm kamera aynı sorun olucak yine ve kapagıngöçmeside bence yine olucak
aslında tam bilmiyorum elime alıp kulanmadıgım için ancak izlediğim vidyoalrda biraz dikkatli bakınca belki temizlemek için pamuklu kulak temileme kürdan mı artık neyse oluyor ya onların pamukların yarını alıp yani ince pamuk yüzeyi yapıp camı çizmiyecek şekilde tabiki temizlene bilir belki bu olmazsa dediğin gibi farklı birşeyler yapmak lazım oda nasıl ne yapılabilir bilinmezAbi İnşallah ya, en azından orada bakacağım başka 925 lere fark varsa en azından o zaman daha kolay olur sanırım işim.
Kasayı bastırınca çok hafif oynama var, inanki onu 2 gün önce farkettim pek sorun yapmadım ama lensin üst tarafı olan yeri biraz açık gibi olunca bu sefer o kasanın kenarları ile alakalı diye düşünmeye başladım. Abi daha 4 günlük cihaz ve işimden dolayı 4 gündür sabah 09:00 gece 00:00 çalışıyorum bu haftalık, yani telefonu kurcalayamadım bile. Bu kadar sürede 2-3 toz zerresi oluyorsa 1 ay sonra kimbilir ne olur. Böyle şeylere de kıl olurum, kulaklık girişi şura bura toz olsa belki eyvallah da, hani kamera ve sensör (sensörde sıkıntı yokda 920 ler için yazdım) gibi parçalarda olması direkt sıkıntı... Hani temizlenecek gibi birşey de değil, kasayı sökmem lazım anca temizleyebilmek için.
Yarın bir şekilde sabahtan gitmeye çalışacağım ve sonuç ne olursa mutlaka yazarım buradan.
zart diye yazdı gönderdiFacebook sohbet bağlantınızda sıkıntı var mı? Ben iki gündür bağlanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?