İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

4MaGuS

Üye
bence bunu en erken 10 yılı daha var oda olursa bunu bizim bir sonraki nesil görede bilir

skynet

Üye
Yere düştü mü işin yoksa kamerasıydı wifisiydi ara dur

Son düzenleme:
Tepkiler: pirenuri ve suyunsesi
arkadaşlar. L820 kullanıyorum şöyle bir şey fark ettim. Pro cam ile fotoğraf çektikten sonra foto çekilir çekilmez kısa bir süreliğine resmi gösteriyor ve tekrar Live kamera moduna dönüyor ya işte o kısa gösterimde resim çok net oluyor fakat resimlerden çektiğimiz resmi açtığımızda sanki açar açmaz resme photoshop uygulayıp biraz flulaştırıyor.bu herkeste bu şekilde mi?

Arkadaşlar ben yeni bir klavye yükledim lehçe, ancak metin tahminleri lehçede çıkmıyor.

bunu yapabilmenin bir yolu var mı?

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet o klavyeyi yükledikten sonra ota güncelleme gelmesi lazım. Dil güncellemesi. Ondan sonra tahminler çalışır.

serinaga

Üye
Mükemmel bir tasarım, kişiye özel bir telefon, lakin yere düştüğünde toparlaması biraz zor gibi ...

l820 ye data sense gelmedi hala bu konuda bilgisi olan varmı güncelleme geldi ama içinde yok

eRdaL.

Üye

bende de aynı şekilde

O Pro camda flulaşma bendede var bide gece çekiminde karıncalanma.

PureFood

Üye
aynen Pro cam olayı bende de öyle. Müthiş bir çekim var. Ama Sonra kalite değişiyor, keşke olmasa

Bende de aynı

Lumia 820'ye pro cam nasıl yükledin? desteklemiyordu çünkü.

Yere düştü mü işin yoksa kamerasıydı wifisiydi ara dur

o anki ihtiyaca göre telefonu şekilendirmek oldukça iyi bir fikir. cepte lego gibi telefon parçaları taşımak gerekecek. parçaları düşürmek, kaybetmek, biyerlerde unutmak yada arkadaşlar yada aile bireyleri arasındaki değiş tokuşlarda iç etmeler çok olacaktır. sabah uyandığında bir bakmışsın telefonun kamerası yok " annnneeeee benim telefonun kamerası nerdeeeeee" gibi cümleler gelecekte çok kullanılacak gibi )

Tepkiler: pirenuri, serinaga, YkPkY ve 1 kişi daha

serinaga

Üye
l820 ye data sense gelmedi hala bu konuda bilgisi olan varmı güncelleme geldi ama içinde yok

Ne bilen var ne de bir yorum yapan, bir güncelleme geldi, ne olduğu belirsiz, kimisi data sense dedi, ama OTA'dan güncellenen hiçbir L820'de görünmedi (Benim telefonda dahil), NSU yükleyenlere geldi sanırım data sense, sonuç ise HÜSRAN

ademoz05

Üye
Hadi hayırlı olsun..........