İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

lumiya

Üye
Arkadaslar flash player yukleyebilen varmi
hersey smf flas dosyasi acilmiyor bi cozum bulan varmi ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia920 yarın sabah saat 9:20'de yapılacak lansmandan sonra Hindistan'da satışa çıkıyor. Nokia Hindistan'da buyuk bir sürprize imza atarak 545$'dan satışa çıkarıcak.

Bende varım eklemiş miydin?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

serinaga

Üye
Bende istiyorum ama daha toparlanamadım ... Acaba bu 920 ile 820 arasında nasıl bir fark var, araştıran var mı ?

- - - Eklendi - - -

Bende istiyorum ama daha toparlanamadım ... Acaba bu 920 ile 820 arasında nasıl bir fark var, araştıran var mı ?

alical33

Üye
performans açısından önemli bi fark yok ama kamera ve ekran kalitesinde ciddi farklar var

Kısmet olursa bu hafta aranızdayım Kırmızımı buldum almışken şu sim kartıda nfc uyumlu bir karta dönüştürim

acuxx

Üye
kardeşim kendini eklememissin listeye ?

qwerty41

Üye

Alttaki yazı ' Papakudioflu'dan alıntıdır..

ikisinin de birlerine karşi degişik ustunlukleri var. Lumia820'nin artilari:
1-degiştirilebilir ve kablosuz şarj destekli arka kapak. Bunlar rengarenk oldugu icin telefonun rengini surekli degiştirebilirsiniz.
2-degiştirilebilir batarya. Bu basit bir şeymiş gibi de gozukse aslinda bazilarimiz icin şarj elzemdir.
3-micro sd destegi. Lumia820 64gb'a kadar hafiza karti destekliyor. Bu da lumia920'nin 32gb olan sabit hafizasini baya vir geciyor.
4-ekran cozunurlugunun duşuk olmasi nedeniyle bench testlerinde lumia820 lumia920'yi geciyor.
5- tabi ki aradaki 400tl fiyat farki ulkemiz şartlarinda gozardi edilemez.

Lumia920'nin artilari:
1-8.7 mp pureview kamera. Bu kamera şu anda piyasadaki rakiplerinin hepsinden daha iyi.
2-1280x768 cozunurluklu puremotion hd+ ekran kendisini gercekten hissettiriyor. Bunlar dişinda cok goze baticak bir farklari yok.