BrahimOkumus
Üye
Komik bir şey söylemek istiyorum. Explorer ile Twitter giriş yaptıktan sonra oturum kapatmak bir kabus oluyor. Geçmiş silmeden oturumu değiştirmenin başka yolunu bulan var mı acaba?
Çok kolay ..
profiline tıkla ve en altta,sağda sign out
sağolasın spam manyağı oldum da. Suspend durumdayım diğer hesabıma geçiş yapacağımAtatürkçü olmak zor bir iş orada. Çözemedim orasını
Whatsapp'ı kaldır, telefonu kapat-aç ve bak bakalım her şey normal mi ? Normale döndü ise Whatsapp'ı tekrar kur ...
- - - Eklendi - - -
Evet Sorun whatsapp tan kaynaklanıyo silip tekrar yükledim ama yine aynı sorun görüşmelerin çoğunu Whatsapp tan yapıyorum o olmadan da olmuyo
Özgür abiye bu yönde baya talep gelmişti ama şu aralar yoğun olduğu için yapamayacağını söylemişti.Onunla irtibata geçerseniz belki yardımcı olabilir size.
senin kullandığın ücretsizidir.ben çok önce yüklediğim için bedavaya geldi.Abi bir çok kişi JDB for Facebook programını övüyor hadi dedim Bi deneyeyim, kurdum ve iğrenç bir ara yüz. Ayrıca hiç kullanışlı değil. Ben Facebook beta kullanıyorum çok ta memnunum. Merak eden arkadaşlar varsa eğer izlenimleri mi paylaşayım istedim.
bi sıkıntı var ama nokia program yayınladıİyi günler bende L520 ile aranıza katılıyorumBenim sorum şu hafıza kartında ki bir müziği nasıl zil sesi yapacağım onu bulamadım ya :/ )
Bana dedin sanırım, yok Ayarlar>Şebeke>Veri bağlantısı&Veri dolaşımı kısmından.İnterneti kapadım derken nasıl yani tüm sekmeleri kapanız mı öyle mi
Sevgili moderatörlerimize bir sorum var aslında konuyla ilgili bilgisi olan herkese Windows Phone - Bilgileri ve Sorunları Burada Paylaşalım Bu aralar yabancı kaynaklarda çok sayıda haber çıkıyor MS'in WP8 sisteminin geleceği ile ilgili planları hakkında. En son okuduğum haber açıkçası beni korkuttu ve üzdü. Bir rus blogcunun çok ciddi bir MS kaynağından öğrendiğini iddia ettiği bir şey.
Güya MS bir ekip oluşturmuş ve 2015 yılında WP ile Windows RT Tablet sürümlerini birleştirecekmiş ama bu yepyeni bir işletim sistemi yazarak olacakmış. Ve bu yeni işletim sistemi wp7 ile wp8 geçişi sırasında olduğu gibi yani wp8 sistemi kullanan cihazlara verilmeyecekmiş. MS'in güncelleme desteği süresini uzatmasının sebebi buymuş güya.
Yani eğer söylenenler doğruysa MS kendi söylediği lafı yalayıp yutmuş olacak çünkü wp8 ve sonrasındaki yeni gelecek sürümlerde wp7-wp8 değişimi sürecinde yaşananlar kesinlikle yaşanmayacak demişlerdi. MS bu iki platformu birleştirerek tek bir market oluşturup uygulama geliştiricilerin yaşadığı sıkıntıları da çözmüş olacakmış.
Sonuç olarak eğer bu iddialar doğru çıkarsa 2015 yılının sonlarında bizim cihazlar aynen çöp olacak. Ve MS yine kendi ayağına sıkmış olacak bence. WP7-WP8 geçişinde milyonlarca kullanıcıyı yarı yolda bıraktılar şimdi sıra bize geldi sanırım. Sizlerin yorumları nelerdir arkadaşlar.
Haberin linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben şuan sabırla Blue yi bekliyorum.bi değişm olmazsa,12 yıllık Nokia fanatikliğmi bırakıyorum.eşime huawei p1 aldım android 4.0.
1 yüklü.Androidede açık kaynaklı yazılım olduğu için güvenim sıfır ama oyuncak gibi istediğimi kullanabilip yapabiliyorum.yuh dedim artık ve kullananlar karşısında bozulup kalıyorum bi çok konuda .yılarca direndiğim android beni utandırdı. Lumia beni çok yordu.hele ms'un hala güncelleme yapacak olması.takoz taşıyorum elimde desem yeridir.
utandırma artık,yoksa ikinizde kaybedeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?