İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
Güzel bir soruda benden gelsin :)

3g görüntülü görüşme için bir haber var mı acaba?

telefonumu almadan once baya bi arastırmıstım kısaca microsoft bu ozellıgı kullanıcı kaybı yasansa bile vermemekte kararlı
skype microsoft için daha onde , bi sure daha skype kullanıcılarını arttırmak ıcin vermemekte diretecektır , ama androidde olmamasına ragmen samsung kendi ozel yazılımlarıyla nasıl getirıyosa wp ıcinde buyuk bi ıhtımal nokia getırir bu ozellıgı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Harbiden güzel soru :oke: Hiç haber yok :bilmm.:D

Operatör anlaşması nedeniyle aktif değil diye biliyordum. Bir güncelleme ile aktif olacak diyorlardı. Bakalım gdr2 güncellemesi ile aktif edilebilir mi diye haber bekliyoruz. :)

sezrar

sezrar

Üye
sessiz sedasız takip ediyorum burayı bazen eğleniyorum bazen kafam karışıyor ama çok şeyler öğrendim hepinize selamlar sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hepimiz öyle biliyoruz İsmail, ama bu konuda henüz bir gelişme olmadı. :(

serinaga

serinaga

Üye
sessiz sedasız takip ediyorum burayı bazen eğleniyorum bazen kafam karışıyor ama çok şeyler öğrendim hepinize selamlar sevgiler.

Bir şeyler öğretebildiysek ne mutlu bize ...

sezrar

sezrar

Üye
bir süredir mağazaya girince ana ekrana atıyor,wifi dan bağlanmıyorum 1GB internet paketi yaptım bugün bununla bir ilgisi olabilir mi aynı şey sizde de oluyor mu,teşekkürler ..

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefon şarjda iken oyun falan oynarsam batarya ömrü kısalır mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir süredir mağazaya girince ana ekrana atıyor,wifi dan bağlanmıyorum 1GB internet paketi yaptım bugün bununla bir ilgisi olabilir mi aynı şey sizde de oluyor mu,teşekkürler ..

telefonu yeniden başlatıp deneyin. Mobil veriniz acıksa sorunsuz açılması gerekir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Doors oyunu mağazadan çekilmiş mi yoksa ben mi bulamıyorum, enteresan :allalla::hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nibble Labs'in oyunu ise mağazada var. Ben az önce arattım çıktı:oke:

Az önce ben aradığımda çıkmamıştı, şimdi çıkıyor gerçekten.
Sanırım geçici bir sorun vardı.

Bu arada unutmadan...

Pişti'nin yapımcısı Emre arkadaşımızdan çok yakında hoş bir uygulama daha geliyor...

Coming soon... :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt