İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
an itibariyle telefonumu almış bulunmaktayım diyecektimki komple ekranı değişmiş lumiamla
diyemedim.seni sewiyorum diyemedim,diyemedim.
Ekran yine dondu.teknik servis şefine al dedim,hevesim kursağımda kaldı.değişim talebiyle geri verdim
:vur:vur:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bakarken ardından gitme kal diyemedim
:agla:agla

narnia16

narnia16

Üye
an itibariyle telefonumu almış bulunmaktayım diyecektimki komple ekranı değişmiş lumiamla
Ekran yine dondu.teknik servis şefine al dedim,hevesim kursağımda kaldı.değişim talebiyle geri verdim
:.(

- - - Eklendi - - -

:.(

- - - Eklendi - - -

:...(

Bu nasıl iş ya.Hiç,mi test etmiyolar cihazı tamir ettikten sonra :@

YkPkY

YkPkY

Üye
yorumlar niye silindi arkadaşım.içinde iphone kelimesi geçtiği içinmi yoksa gerçekler ortada olduğu içinmi.
çok ayıp.ne konuşulacağını bende biliyorum.elektronik teknisyeniyim ve 17 yıldır nokia kullanıyorum.
hep devamlı korumak savunmak olmaz,birazda altta yatan gerçeklerdende bahsedeceksinki,tecrübelerle insanlarda bişeyler öğrenip,yaşam şartlarına ona göre alışsınlar.ben yada benim gibiler gibi sıkıntı yaşamasınlar.
bu forumun yada bu konunun amacı ne?

ÖEY

ÖEY

Üye
Servis iyice saçmalamış. İnşallah yenisiyle değiştirirler. Ayrıca, bence de bir problem yoktu silinen iletilerde:hmmm

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
ben narnianın ne cevap verdiğini bile okuyamadım.saygısızlık oldu

- - - Eklendi - - -

bence ilk makarna yiyen koyun gerçeği ağır geldi.ama bir gerçek bu

- - - Eklendi - - -

hakkını tüketici heyetinde aramak içinde 6 ay sürünüyorsun.yaşadım hepsini.sonra aldığın cihaz 6 ay sonra yalan oluyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu arada kablosuz şarj altlığında yine süper kampanya var ama maalesef yine Türkiye'ye gönderim yok :(

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve YkPkY
serinaga

serinaga

Üye
:vur:vur:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

:agla:agla

Kısacası kardeşim aslında işin özeti şöyle ...
Ucuz teknisyen zihniyetiyle, eli tornavida tutsun mantığıyla hareket eden şirketlerin tablosu bu ...
Ben de bir zamanlar teknisyen idim, ama bizim zamanımızda bilgi kıymetliydi, işi bilen teknisyenler el üstünde tutulurdu, şimdi ise mühendislik yapıyorum, bırakın teknisyeni mühendisi o masaya oturtsanız o da bir şey yapamaz. Bu hale geldi maalesef teknik destek servis hizmeti ...

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yorumlar niye silindi arkadaşım.içinde iphone kelimesi geçtiği içinmi yoksa gerçekler ortada olduğu içinmi.
çok ayıp.ne konuşulacağını bende biliyorum.elektronik teknisyeniyim ve 17 yıldır nokia kullanıyorum.
hep devamlı korumak savunmak olmaz,birazda altta yatan gerçeklerdende bahsedeceksinki,tecrübelerle insanlarda bişeyler öğrenip,yaşam şartlarına ona göre alışsınlar.ben yada benim gibiler gibi sıkıntı yaşamasınlar.
bu forumun yada bu konunun amacı ne?

nedense mesajı silinen hemen moderatörleri korumacılıkla suçluyor. Aslında dogru sinirlerine hakim olamayıp ceza almaniza sebep olacak mesajlarinizi silerek sizlerin uyeligini koruyoruz. Daha önce de uyardım burası herkese acik bir forum ve isteyen herkes girip faydalanabilir veya yardimci olabilir. Ama mesajlarinizda uygunsuz kelimeler,argo hakaret olursa bundan sonra ceza alirsiniz.

narnia16

narnia16

Üye
ben narnianın ne cevap verdiğini bile okuyamadım.saygısızlık oldu

- - - Eklendi - - -

bence ilk makarna yiyen koyun gerçeği ağır geldi.ama bir gerçek bu

- - - Eklendi - - -

hakkını tüketici heyetinde aramak içinde 6 ay sürünüyorsun.yaşadım hepsini.sonra aldığın cihaz 6 ay sonra yalan oluyor.

Estağfurullah abicim ne saygısızlığı.teknoloji birazda şans işi inşallah en kısa sürede değişim yaparlar yazmıştım.

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye

nedense mesajı silinen hemen moderatörleri korumacılıkla suçluyor. Aslında dogru sinirlerine hakim olamayıp ceza almaniza sebep olacak mesajlarinizi silerek sizlerin uyeligini koruyoruz. Daha önce de uyardım burası herkese acik bir forum ve isteyen herkes girip faydalanabilir veya yardimci olabilir. Ama mesajlarinizda uygunsuz kelimeler,argo hakaret olursa bundan sonra ceza alirsiniz.
yazdıklarımın hiçbirinde uygunsuz ve argo kelime yoktu arkadaşım.duyduğumu ve yaşadığımı paylaştım o kadar .
tamam iyi niyetinizle yaklaşıyorsuuz farkındayım lakin benimde kötü bir niyetim olsa 5 yıldır burada tutunamam bildiğim konularda da insanlara veremezdim zaten
.birbirimizi az çok burada hissettik tanıdık ki ya bi şakalaşma yada bi sorun paylaşmada birbirimize yaklaşabiliyoruz.tabiriyse mutlu mesut gidiyoruz.hayatımızın extra bi eğlencesi bir sosyalleşmesi forumlar.verme ve alma-alma ve verme.bunu gayet ikimizde ii biliyoruz.
benim kızdığım nokta yazdığım hangi kelime rahatsız ettide yorumum silindi

- - - Eklendi - - -
ayrıcada ben kimseyi suçlamadım.moderatörlük rütbem yok ama burada yeterince moderatörlük yaptım.lumiadan şansım yaver giderse bunuda çözeceğim inşallah.ama rütbe havasında yada savaşında değilim.
amacım çözmek ve paylaşmak

- - - Eklendi - - -

Estağfurullah abicim ne saygısızlığı.teknoloji birazda şans işi inşallah en kısa sürede değişim yaparlar yazmıştım.
saolasın abim iyi dileklerin için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Forum Kuralları.

• 7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

YkPkY

YkPkY

Üye

Bu arada kablosuz şarj altlığında yine süper kampanya var ama maalesef yine Türkiye'ye gönderim yok :(
hadi beahhhhh.içim kaldı ama birgün bizede düşecek.ya sabır.bayiiler halen vijdansız,insafsız.hala sorduğumda yastık kılıflısına 280 lira çekiyolar

- - - Eklendi - - -

Forum Kuralları.

bunun söylenmesi yeterliydi

- - - Eklendi - - -

Kısacası kardeşim aslında işin özeti şöyle ...
Ucuz teknisyen zihniyetiyle, eli tornavida tutsun mantığıyla hareket eden şirketlerin tablosu bu ...
Ben de bir zamanlar teknisyen idim, ama bizim zamanımızda bilgi kıymetliydi, işi bilen teknisyenler el üstünde tutulurdu, şimdi ise mühendislik yapıyorum, bırakın teknisyeni mühendisi o masaya oturtsanız o da bir şey yapamaz. Bu hale geldi maalesef teknik destek servis hizmeti ...
aynen öyle oldu.maksat vatandaş sürünsün,parasıyla rezil olsun.
4. taksidimi ödedim ama halen telefonumu kullanabilmiş değilim

serinaga

serinaga

Üye

hadi beahhhhh.içim kaldı ama birgün bizede düşecek.ya sabır.bayiiler halen vijdansız,insafsız.hala sorduğumda yastık kılıflısına 280 lira çekiyolar

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ne demişler üstadım, sabreden derviş muradına ermiş, umarım sonu mutlu olur. Annem hep geç olsun da güç olmasın derdi, bu gidişle değiştirirler de beklediğine değer hiç olmazsa ...

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Abi çok çektirdi bu servisler derdini iyi biliyorum.. 3 kez ben de verdim, 4.de değişim istedim eski Nokia'mda. Yani rezillik, rüsvalık, kepazelik, utanç, ayıp, kayıp.. Ne dersen.. Al birini vur ötekine..

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Ne demişler üstadım, sabreden derviş muradına ermiş, umarım sonu mutlu olur. Annem hep geç olsun da güç olmasın derdi, bu gidişle değiştirirler de beklediğine değer hiç olmazsa ...
sabır sabırda.bu hale gelen üçüncü nokia cihazım.hep aynı parantez içinde gidip geliyorum.e72mi tehdit yoluyla değiştirtmiştim,e7im elimde ptladı patlayacak birde bu.tamam olabilir.allah yapısı değil kul yapısı ama seni zengin eden müşterininde arksında dur.
teknik servis şefinin ağzından aldım.iphone tamirle uğraşmıyormuş.mağdur etmemek için cihazlar hep sıfırıyla değişiyormuş.
bizde ya işten izin alalım yalvarıp yakarıp,yada hasta halimizle yol paraları verip artı 3 kere cihazın serviste yatması süresince 1-2 ay kullanamadan başka derdimiz yokmuş gibi yardırıp duralım.
ayıp.yok abi tüketici hakları diye bişey.sen vatandaşı başkasının gözünde eksik gösterirsen A yada B firmasıda markada seni kuzu kuzu kullanır.
servis şefinin bir dediği cümlede şu;
Nokia değişim konusunda bizede çok zorluk çıkartıyor.yani mümkün olduğunca tamir edin diyormuş.

- - - Eklendi - - -

e al birini vur ötekini o zaman,ne yapacan.yasal olarak hakkın yokki bikere.güdül git.
doğruları söyleyincede mesajların silinir ya atılırsın yada bi diyardan gidersin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allah bu gibi haksızlık yapanların cezasını tez versin inşallah.:/

YkPkY

YkPkY

Üye
Allah bu gibi haksızlık yapanların cezasını tez versin inşallah.:/
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

- - - Eklendi - - -

bekliyorsunda,bu seferde soğuyorsun.

- - - Eklendi - - -

şu haberde doğru.haziranda kvk nokiayla ilişkisini kesiyor resmen.
tek kalan Telecervice.
iice yandık

bj_kmurat

Üye
arkadaşlar sesli olarak not alabileceğim bir uygulama yok mu bildiğiniz?
bir arkadaşta var note 2 gözüme soka soka word'ü açıp sesli not alıyor adam:ah

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Sesli not uygulaması bulmasına bulursun da, Türkçe ses desteği henüz gelmedi bize. :dry:
Microsoft Türkiye'den haber bekliyoruz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Mağazadan Voice notes yazıp çıkan uygulamaları bir inceleyin isterseniz...

Üst Alt