PureFood
Üye
yok demeyelim de herkesde yok. Benim bir muşterimin bilgi işlem merkezine girdigimde gözlerime inanamamıştım.
ay özlemişim sizi be
Yarın bende ya Beyaz yada (inş ) SARI Lumia 920 yle aranıza katılıyorum
Dün telefonu sıfırladım.telefon L820 sizlere sorum cihaz ayarlarındaki kapasite kontrolü görünmüyor.ayrıca bazı ayar güncellemeleri gelmedi.halbuki daha önce de sıfırlamıştım.bir kaç saat içinde güncellemeler arka arkaya gelmişti.bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
İnşallah, Hayırlı olsun.Yarın bende ya Beyaz yada (inş ) SARI Lumia 920 yle aranıza katılıyorum
kardeşim linkteki uygulamayı yükle ve içindeki sistem programlarının güncellemelerini al, kapasite kontrolü akabinde ayarlarda çıkacaktır.Dün telefonu sıfırladım.telefon L820 sizlere sorum cihaz ayarlarındaki kapasite kontrolü görünmüyor.ayrıca bazı ayar güncellemeleri gelmedi.halbuki daha önce de sıfırlamıştım.bir kaç saat içinde güncellemeler arka arkaya gelmişti.bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
öncelikle herkese hayırlı akşamlar bu gün lumia 920 aldım telefon 3 5 dakikada bir reset atiyor ve donuyor bu normal mı güncellersem sorun çözülür mü bide pc den güncelleye biliyormüyüz
not telefonu severek aldım eksiklerini biliyordum
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan inşallah, sürekli reset atması ve donması elbette ki normal değil. Bilgisayarda Nokia Software Updater programı ile sadece sistem güncellemelerini alabilirsin, tavsiyem henüz uygulama yüklemediysen cihaza sıfırlama yapman olacaktır.öncelikle herkese hayırlı akşamlar bu gün lumia 920 aldım telefon 3 5 dakikada bir reset atiyor ve donuyor bu normal mı güncellersem sorun çözülür mü bide pc den güncelleye biliyormüyüz
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan inşallah, sürekli reset atması ve donması elbette ki normal değil. Bilgisayarda Nokia Software Updater programı ile sadece sistem güncellemelerini alabilirsin, tavsiyem henüz uygulama yüklemediysen cihaza sıfırlama yapman olacaktır.
öncelikle herkese hayırlı akşamlar bu gün lumia 920 aldım telefon 3 5 dakikada bir reset atiyor ve donuyor bu normal mı güncellersem sorun çözülür mü bide pc den güncelleye biliyormüyüz
Ses kısma, güç tuşu ve kamera tuşlarına aynı anda basarak bekle, ilk titremeden sonra güç tuşandan parmağını kaldır ve 5 sn kadar daha bekle, sonra tuşları bırak.daha uygulama yüklemedim açılırsa sıfırlayacağım da açılmiyor
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan inşallah, sürekli reset atması ve donması elbette ki normal değil. Bilgisayarda Nokia Software Updater programı ile sadece sistem güncellemelerini alabilirsin, tavsiyem henüz uygulama yüklemediysen cihaza sıfırlama yapman olacaktır.
Söylemiş olduğum tuş kombinasyonu ile askıda kalan sistemi yeniden başlatacaksın.saol kardeş
sıfırlayacağım da nokia yazısında kalmış
çok sürermi dediglerini yaptım ve yine nokia yazısı bekliyorum
Söylemiş olduğum tuş kombinasyonu ile askıda kalan sistemi yeniden başlatacaksın.
İnşallah, Hayırlı olsun.
kardeşim linkteki uygulamayı yükle ve içindeki sistem programlarının güncellemelerini al, kapasite kontrolü akabinde ayarlarda çıkacaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biraz bekle...çok sürermi dediglerini yaptım ve yine nokia yazısı bekliyorum
eyvallah kardeş çok teşekkürler.tüm ayarları yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?