İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşımda başka bir model standlı cüzdan kılıf vardı, onda da denedim onunda mıknatıslı ve o da arıza verdi :) city lens olayı bu kılıflarda kullanılamıyor arkadaşlar bilginiz olsun. Gerçi arkadaşın mıknatıslı kısmı kılıfın başka yerinde ama telefonu içine sokmadan daha yaklaştırır yaklaştırmaz gidiyor. Belkide telefonu soktuğumuz siyah sert plastik gibi olan parçada bi olay vardır. Ama sonuçta telefonun pusulası şaşıyor :)

• Beğen
Tepkiler: csH

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Kırmızı da fena durmaz. Benim telefon beyaz olduğundan şeffaf mavi kılıf aldım. Gök mavisi renk oluştu çok beğendim. Ama siyah olsaydı sade şeffaf alacaktım. Gri renk olsun diye.

• Beğen
Tepkiler: csH

mert_andac

Üye
Arkadaşlar lumia 820de erkan döndürmesini kapatabiliyormuyuz?

csH

csH

Üye
arkadaşlar az önce ekrana bişey geldi yanlışlıkla kabul ettim sonra da mesaj geldi şöyle yazıyor.
"Sistem bildirimi
Telefon ayarları değiştirildi - Telefonunuzun ayarlarındaki değişiklikler başarıyla yapıldı."
Neden olabilir?

mert_andac

Üye
güncellemeler otamatik yapılıyor mu ben güncelleme yapmam gerektiğine nerden bakıcam

- - - Eklendi - - -

Birde şu ekranı kilitlediğimizde çıkan tarih ve saatin tasarımını değiştirebiliyor muyuz ?

power_24

Üye
Tacettinn

Tacettinn

Üye
güncellemeler otamatik yapılıyor mu ben güncelleme yapmam gerektiğine nerden bakıcam

- - - Eklendi - - -

Birde şu ekranı kilitlediğimizde çıkan tarih ve saatin tasarımını değiştirebiliyor muyuz ?
Telefonun bir wifi ağına bağlıysa ve pil tasarrufu modu kapalıysa güncelleme bildirimleri gelecektir.
Ayrıca Ayarlar/Telefon güncellemesi bölümünden kontrol edebilirsin.

csH

csH

Üye
vay arkadaş yok mu asphalt 7 ye bi çare:hih: telefondaki mağazada gözükmüyor pc den girince de durum ortada desteklemiyo diyor telefonum 620 nasıl yükleyeceğim ben bunu

ardacumhur

ardacumhur

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
Yaşasınnn.artık benimde sürekli dönen bir Kapasite Kontrolüm var.yuuppiiiiii

:aha:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Beyler daha yeni beyaz şarj kapağı aldım lumia 820 :)

YkPkY

YkPkY

Üye
vee hemde betasını yüklediğimde de hata veriyor,program kendini atıyor.oleeyyy

bende sizlerdenim artık

- - - Eklendi - - -

:d::d::d:

YkPkY

YkPkY

Üye
e napiim herkes isyan ediyor.benimki normal çalışıyordu.benimkide bozulunca mutlu oldum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:kıskıs: o zaman oppan gangnam Style :oley

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
YkPkY

YkPkY

Üye
aynen öyle.gangnam style.e yihhhhuuuuu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR