ÖEY
Üye
Teşekkürler bu söylediğiniz gerçekten işe yaradı. Başka bir uygulama kullanmaktansa bu şekilde kullanmak daha iyi oldu bence. Sitenin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, güzelmiş
Arkadaşım sol en altta maxicep yazan bir kutucuk var oraya tıkla ve mobile light sürümü seç tamamdır.
Tam bilmemekle birlikte bir keresinde bir yazı okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam durum şöyle oluyor; sen telefona mp3 atıyorsun, aynı mp3'ü zil sesi yapmak istediğin zaman cihaz bunun kısa yolunu mu ne oluşturuyormuş. Dolayısıyla aynı şarkıdan birden fazla oluyor. Bunun gibi bir şeydi valla kusura bakma benim başıma gelmediği için pek araştırmadım ama google dan arat belki çıkar bir şeyler.Ya arkadaşlar benim L820 deki müziklerim 5er tane olmuş.bu nasıl oluyor anlamıyorum.bilen var mı?
Ben daha ilerleyemedim Maxicep muhabbeti konusunda. Teknoloji ile ilgilenen insan yok piyasada valla. Sadece bir kişiye denk geldim tanıdık, onda da s3 vardı muhabbet yürümedi.
farklı dünyaların insanlarıymışsınız muhabbetinizin yürümemesi normal
Teşekkürler bu söylediğiniz gerçekten işe yaradı. Başka bir uygulama kullanmaktansa bu şekilde kullanmak daha iyi oldu bence. Sitenin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, güzelmişMobil veya mobil light sürümlerin ikisinde de çalıştı cevap yazma kısmı @YkPkY, sana da teşekkür ederim cevap verdiğin için
Mobil sürüm çalışması gerekiyoro daha renkli,resimli ve bence güzel
Bende mobil sürüme geçtim. Board express maxicep.com'u bulamıyor. daha doğrusu hiç bir şeyi bulamıyor. böylesi daha iyiymiş ama.
Bende mobil sürüme geçtim. Board express maxicep.com'u bulamıyor. daha doğrusu hiç bir şeyi bulamıyor. böylesi daha iyiymiş ama.
B.express açıldıktan sonra sola kaydır ve Browse en altta Technoloji/Others enalttan üçüncü site Macicep tıkla ve favorilere al tamamdır
Sağol kardeşim öğrendiğim iyi oldu, gerçi mobil siteye alıştım daha rahatmış
Teşekkürler bu söylediğiniz gerçekten işe yaradı. Başka bir uygulama kullanmaktansa bu şekilde kullanmak daha iyi oldu bence. Sitenin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, güzelmişMobil veya mobil light sürümlerin ikisinde de çalıştı cevap yazma kısmı @YkPkY, sana da teşekkür ederim cevap verdiğin için
ya benim merak ettiğim bir şey var telefonun tam şarj olup olmadığını nasıl anlayabiliriz diyelim benim eski nokia n73te şarj tam dolunca uyarı sesi veriyordu peki bunlardada öle bir sesmi var ben tam %100 olunca anında fişten çekiyorum yanlış bir şeymi yapıyorum sizce yoksa normalmidir bu acaba,telefon normalde 1.5 2saatte %100 oluyor ben çekiyorum fişten yada uyarı sesi vermesimi gerekiyor şarj tam oldu diye
benim soruma yardım edebilecek olan biri varmı
benim soruma yardım edebilecek olan biri varmı
Mağazadan aşağıdaki uygulamayı kur, dolduğunda sesli olarak haber veriyor ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?