Murat Alper
Üye
Belki de
Olay budur. Belki bir gün karşılaşırız
Ben şu aralar çok sık rastlıyorum ya yangınlaşmaya başladı ya da her gün binlerce insan gördüğüm için olabilirBende İzmir' deyim arkadaşlar, L820'yi Soma / Manisa 'da bir bayanda görmüştüm ve çok şaşırmıştım, erkek arkadaşına hava atıp duruyordu, ama hakikatten İzmir'de hiç rastlamadım , millet saklıyor mu ne ???
1 Nisan şakası yapmış olmasınlarİşte adamların tespiti, hiç adil değil gibime geldi kullanıcı kaynaklı demiş, okadar insan aynı sorunu yaşıyor.. Kapak değiştirmek için para istiyorlar. Benim kapaktan yana bi sıkıntım yok çalışmasından yanada bir sıkıntım yok. Temizleyip tekrar gönderiyorlar.
" YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, TELEFONUNUZU TOZLU VE NEMLI ORTAMLARDAN KORUYUNUZ., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR., GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI, OLUP, ISTENILDIGI TAKTIRDE SOZ KONUSU KAPAKLAR, UCRETLI DEGISIM ISLEMINE TABI TUTULABILINIR. "
Adamlar şaka gibi arkadaş hayret bir şey yahu! Resmen insanın yüzüne karşı dalga geçiyorlar. Böyle şeyler gördükçe duydukça insanın servise güveni sıfırlanıyor resmen. Geçmiş olsun kardeş, inşallah izole etme olayını yapmışlardır da bir daha sorun yaşamazsın. Yalnız bu sana verilen cevap tam anlamıyla terbiyesizlik başka bir şey değil. Avrupada adam bir tane toz zerreciği girdiği için ön kameraya, Nokia Shop'a götürüyor cihazı ve hemen adama yenisini veriyorlar. Bizde olay kullanıcı hatası oluyor. İşte aradaki fark burada. Yazık ülkemin haline...Vallahi bilmiyorum, ön kameraya toz giriyor diye gönderdik. Adamlar kullanıcı hatası diye yazmışlar. Nokia Destek'i aradım onlarda kullanıcı hatası diyor.Niye böyle bir şey yapıyorlar bu adamlar
Engelleyici kapak mı bilmiyorum Servisi aradım bi tane kadın çıktı oda pek bir şey bilmiyor. Ben teknisyenlere ileteyim net bilgiye ulaşayım yarım gün içinde arayın dediler ama kendileri
Arkadaşlar tamamen tüm konularla alakasız bir şey soracağımSizden daha sağlıklı bir cevap alabileceğimi düşündüğüm için buraya yazdım Ben foruma cep telefonundan girdiğimde normal web sayfası açılıyor. Bildiğim kadarıyla maxicep sitesinin mobil sitesi yok. İnşallah doğru biliyorumdur Neyse, şimdi foruma cepten girdiğimde ve herhangi bir konuya girip cevap yazmak istediğimde sayfanın altındaki cevapla kısmına girip boş yere dokunuyorum ve klavye açılıyor. Tam bir harfe basacağım hemen klavye kapanıyor. Resmen kafayı yedim bir türlü klavyeyi açamıyorum. Açılıp kapanıyor hemen artema misali Var mıdır bunun bir çaresi? Ben nerede hata yapıyorum? Bir akıl verseniz bana
İndiriyorum sağ ol
Genel bir sorun. Herkeste aynı.
Forumda rahat gezinmek içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını kullanabilirsin.
videodan hiç bir şey anlamadım ama kasma şikayetin varsa öncelikle konum servisini aç,online veya offline oldugunu bilemiyorum ama eger offline baglanıyorsan online yapmayı dene ayrıca acık alanda gps sinyali alabilecegin bir noktada da denemeni tavsiye ederim.drive'da kasma yaşayan hiç olmadı sanırım.bir de haritaları indirdin mi yoksa online baglantıyla mı kullanıyorsun.eger indirmediysen internetin yavaş olması da buna sebep olabilir.evet beyler bana açıklama yapın. videodaki benim telefonumders te çektim neden bu kadar kasıyor? az önce format attım şimdi here drive+beta nın güncellemesini bekliyorum ki bu videodakiyle karşılaştıriyim. ama yine haritalarda çok kasıyor yardım edin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar tamamen tüm konularla alakasız bir şey soracağımSizden daha sağlıklı bir cevap alabileceğimi düşündüğüm için buraya yazdım Ben foruma cep telefonundan girdiğimde normal web sayfası açılıyor. Bildiğim kadarıyla maxicep sitesinin mobil sitesi yok. İnşallah doğru biliyorumdur Neyse, şimdi foruma cepten girdiğimde ve herhangi bir konuya girip cevap yazmak istediğimde sayfanın altındaki cevapla kısmına girip boş yere dokunuyorum ve klavye açılıyor. Tam bir harfe basacağım hemen klavye kapanıyor. Resmen kafayı yedim bir türlü klavyeyi açamıyorum. Açılıp kapanıyor hemen artema misali Var mıdır bunun bir çaresi? Ben nerede hata yapıyorum? Bir akıl verseniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?