OttomaN TigeR
Üye
üzülme be abi.. renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsin.. sen beğendikten sonra sence ben senin fikrine bişey diyebilirmiyim.. benim saygım sonsuz sana
Siyah Nokia Lumia 920'me kavuştuğum andaki duygularım daha yoğundu
Şaka bir yana maaşallah forumumuz çok güzel
Aynen abi bu akşam zorla bitirdim şarjını
3 saatte şarj olması çok hoşuma gitmedi ama
Şaka bir yana maaşallah forumumuz çok güzel
Aynen ben de senin gibi bir kaç kullanıcıya denk geldim, ayak üstü muhabbet uygulama tavsiyeleri filan derken, muhabbeti maxicep'e getiriyorum. Bizim lumiaşah'tan (Ali Kemal abiden) bahsediyorum, aklınıza ne geliyorsa forumda bulabilirsiniz diyorum.Dün bayanın birinde kırmızı Lumia 920 gördüm. Kendisi helikopter ambulans çalışanı, heralde kırmızıyla çok alakadar olduğu için kırmızı almışşaka bir yana flip cover vardı, bir çıkardı of ki ne of, müthiş bir kırmızı. kendisi çok iddialı bir renk diyor benim beyaz yanında buzdolabı gibi kalıyor ama iyi ki arka kapağım siyah renkte durumu kurtarıyoruz. İsterseniz kırmızı beyaz takas yapalım dedim bir de güldü Bu arada bu 920'yle birlikte İzmir'de gördüğüm 3.Lumia. Daha 820 ve 620'ye rastlamadım. Tanıdık olsun olmasın. Geçen Konak Metro'da beklerken adamın birinde bir gördüm siyah Lumia 920. O an keşke siyah alsaymışım dedim. Kırmızı temayla çok müthiş duruyordu. Görünce gittim hemen aa Lumia mı falan bende gösterdim muhabbet falan ettik. 1 GB internet paketi yapmış 1 haftada bitmiş. Veri bağlantısını kapatmayı falan gösterdim. Bizim gibi aşırı teknolojik biri olmadığını anladım, biraz o yönden sinyal verseydi Maxicep muhabbeti yapacaktım ama olmadı Güzel valla 920'yi insanların elinde görünce çok mutlu oluyorum...
Aynen ben de senin gibi bir kaç kullanıcıya denk geldim, ayak üstü muhabbet uygulama tavsiyeleri filan derken, muhabbeti maxicep'e getiriyorum. Bizim lumiaşah'tan (Ali Kemal abiden) bahsediyorum, aklınıza ne geliyorsa forumda bulabilirsiniz diyorum.
Zamanla olur sayın müşavirim.
Ben daha ilerleyemedim Maxicep muhabbeti konusunda. Teknoloji ile ilgilenen insan yok piyasada valla. Sadece bir kişiye denk geldim tanıdık, onda da s3 vardı muhabbet yürümedi.
Veri bağlantısı açık olsa bile wifi ağına bağlandığın anda bağlantı türü birinci önceliği wifi'dır Arda. Mobil veri bağlantısı ikinci planda kalıyor.Veri dolaşımını kapalı tuttuğumuz zaman wifi bağlıyken mobilden yemiyor değil mi
Söz konusu kapaklar kirlenmeyi önleyici kapaklar mı?yeni kapak mı takacaklarmış?
Bende izmir deyim geçen hafta ders çıkşında birinde 620 birinde 820 gördüm bende de 920 var seriyi tamamladık.insanlarda lumia gördükçe mutlu oluyorumDün bayanın birinde kırmızı Lumia 920 gördüm. Kendisi helikopter ambulans çalışanı, heralde kırmızıyla çok alakadar olduğu için kırmızı almışşaka bir yana flip cover vardı, bir çıkardı of ki ne of, müthiş bir kırmızı. kendisi çok iddialı bir renk diyor benim beyaz yanında buzdolabı gibi kalıyor ama iyi ki arka kapağım siyah renkte durumu kurtarıyoruz. İsterseniz kırmızı beyaz takas yapalım dedim bir de güldü Bu arada bu 920'yle birlikte İzmir'de gördüğüm 3.Lumia. Daha 820 ve 620'ye rastlamadım. Tanıdık olsun olmasın. Geçen Konak Metro'da beklerken adamın birinde bir gördüm siyah Lumia 920. O an keşke siyah alsaymışım dedim. Kırmızı temayla çok müthiş duruyordu. Görünce gittim hemen aa Lumia mı falan bende gösterdim muhabbet falan ettik. 1 GB internet paketi yapmış 1 haftada bitmiş. Veri bağlantısını kapatmayı falan gösterdim. Bizim gibi aşırı teknolojik biri olmadığını anladım, biraz o yönden sinyal verseydi Maxicep muhabbeti yapacaktım ama olmadı Güzel valla 920'yi insanların elinde görünce çok mutlu oluyorum...
Bende izmir deyim geçen hafta ders çıkşında birinde 620 birinde 820 gördüm bende de 920 var seriyi tamamladık.insanlarda lumia gördükçe mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?