YkPkY
Üye
çok mu
wideolarda gayet güzel geri yükleme seçeneğinin çıktığını gördüm.bana başlangıçdada teklif sunmuyor.yanarımda ona yanarım.
geri yükleme seçeneği sadece ilk kurulumda çıkıyor bildiğim kadarıyla. Oturum açtığın hesapla daha önceden yedek alınmışsa tabi
ama halen ben daha yokum.117iye bile koymadılar
ayıp çok ayıp.benim gibi bi nokia ustasına
- - - Eklendi - - -
wideolarda gayet güzel geri yükleme seçeneğinin çıktığını gördüm.bana başlangıçdada teklif sunmuyor.yanarımda ona yanarım.
bunun bi çözümü olmalı.farklı bişeyler yapıyorsunuz ama ne.her flashdan sonra 2 saatim gidiyor.ayıp çok ayıp isyandayım
Daha önce hiç karşılaşmadım.
Bende de o civarda mp3 var ama herhangi bir sıkıntı yok.
Müziğim kısmına girince Şarkılar sekmesinde hepsi görünüyor.
Nokia Müzik'ten girdiğim zaman müziğim kısmında şarkılar sekmesinde benim tüm müziklerimde görünüyor. Ama Xbox'dan girdiğim zaman Müzik kısmında şarkılar sekmesinde görünmüyor..
XBox Muzik'ten girdiğinde ilk gelen ekranda en üstteki "Listen" yazan yere bas.
Gelen ekranda "CD resmine" çift tıkla sonra da CD'yi çevirerek "Songs" yazan yere gel.
Şarkılarının sayısını ve tüm şarkılarını orada görebilirsin.
neyse şükür benimde bi sicil numaram var sonda olsam 117.bilinmeyen numaralar servisi gibi olsamda
neyse şükür benimde bi sicil numaram var sonda olsam 117.bilinmeyen numaralar servisi gibi olsamda
şaka bi yana.derdim şu geri yükleme noktası.eğer bunuda çözersem wp8i de ele geçiririm
şaka bi yana.derdim şu geri yükleme noktası.eğer bunuda çözersem wp8i de ele geçiririm
Birinci sayfada kardeşim. 108-Power_24 Siyahnerden bakıyoruz kaçıncı sırada oldugumuza.
Birinci sayfada kardeşim. 108-Power_24 Siyah
skydrive'a girip baktın mı yedegi geri yukle gibi bir secenek çıkıyor mu?
maalesef.hiç bişey yok.şimdi bidaha yedekleme yaptım yine tık yok.telefonumu bul ayarıda açık.
http://www.maxicep.com/windows-phon...n-telefona-yedekleme-geri-yukleme-743201.html
burada anlatmıştım derdimi
demek sendede yok.başka ne ayar yapılıyor kazayla bilmeden.kardeşlerimiz bi ayıktırsa.kurcalamadığım yer kalmadı.Ben de bu soruna ortağım abi.
ya ben 1 ay önce kayseriden bir avmden nokia shoptan lumia 620 aldım ve bir ay sora kayserideki nokia shop kapandı bende bir kaç arkadasa sordum ve senin telefon artık garanti dısı kaldı diyolar sizce böle biseyin olması mümkünmü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?