power_24
Üye
Güncellemenin gelmesi lazım Bi an önce diğer klasoru4 e yaklastı
benide, sağ sola sarsınca içi sallanan sağ alt köşede ekranda 2cm kdr bi çiziği olan beyaz lumia920 mle eklermisiniz listeye? (:
bende kullanıyordum onu artık o da dusurmiyo200mb yer açtı oAşağıdaki uygulama bir çeşit temizlik yapıyor diğer klasöründe ...
Mağazadan "shrink storage" uygulamasını arattır ve telefonuna yükle.
Uygulamayı çalıştır, Önce "Fill Phone Storage" çalıştır (Bu hafıza durumuna göre biraz uzun sürebilir, beklemen lazım) ve bitince telefonu KAPAT-AÇ,
Açılınca tekrar aynı uygulamayı çalıştır ve bu defa "Clean Phone Storage" çalıştır (Bu çok kısa sürüyor), ve bak bakalım şimdi diğer klasörü kaç olmuş ?
Duruma göre 1 Gbyte kadar temizleyebiliyor ...
Arkadaşlar music klasörüne attığım müzikler Müziklerde şarkılar sekmesi altında çıkmıyor, burası bomboş diyor halbuki, Müzikler albüm, Artist, sekmesi altında sıralanmış ama bütün müzik listem şarkılar sekmesi altında görünmüyor. 210 tane felan mp3 dosyası mevcut, Bunun %30'unu silersem görünüyor. Attığım mp3 dosyalarında mı bir bozukluk var, yoksa başka bir sorun mu ? Daha önce hiç karşılaşan oldumu ?
ayarlardan telefonu yedekle diyorum uygulama+ayarlar rı yedekliyorum sonra bunları enrden görebilirm ben nereye yedekliyor arkadaşlar ?
oha 116 tane lumia 920 kullanıcısı
ben burada bi çare bekliyorum ama bu konu tedavülden kalkmış galiba.bu sorunu bi çok yerde paylaştım.ama çare olmadı hiç
- - - Eklendi - - -
asıl sorun geri yükleme diye hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?