Beyler 820 nin müzik çalarını sık sık kullanan varmı? Varsa şarj durumunu nasıl etkiliyo ben müzik dinlemeyi seven biri olarak telefonun sarjını çabuk bitirmekten korkuyorum
Beyler 820 nin müzik çalarını sık sık kullanan varmı? Varsa şarj durumunu nasıl etkiliyo ben müzik dinlemeyi seven biri olarak telefonun sarjını çabuk bitirmekten korkuyorum
Selamin aleyküm öncelikle lumia620 yeni aldim 3 gün oldu daha ,özelliklerini ve kullanmasini öğrenmekteyim yanliz bu çektiğim fotoğraflarim neden 2şer ve 3er oluyor hatta film rulosunda telefona yada hafiza kartima taşidiğimda 5şerli 6şarli olduğuda oluyor bunun bir yolu varmi yoksa tel arizalimi
lütfen yardim edin kafayi yicem telin bir özelliğimi yoksa arizalimi
Siyah kapaklı lumialara turuncu da çok yakışıyor deneyin.şoyle yapalım yarın ( cumartesi ) bütün siyah kapaklı lumialar bir günlüğüne tema rengini turuncu yapsınlar,pazar günü içinse çoğunluk oy kullanarak seceriz ok mi arkadaşlar ?
yok abicim sadece resimlerimde oluyor ve akıllı çekim olsun mağzadan bir kaç lomogram gibi şeyler indirdim ve hepsini kaldırdım çekim yapmama rağmen hala aynı ve tuhaf ki 10 resim çekiyorsam 7si 2şerli oluyor
Siyah kapaklı lumialara turuncu da çok yakışıyor deneyin.şoyle yapalım yarın ( cumartesi ) bütün siyah kapaklı lumialar bir günlüğüne tema rengini turuncu yapsınlar,pazar günü içinse çoğunluk oy kullanarak seceriz ok mi arkadaşlar ?