İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

yhedex

Üye
tok bir ses kardeşim

yhedex

Üye
yok ya öyle deli gibi sarsmadıktan sonda rahatsız etmiyorda merak ediyorum o sallanan şeyi (:

serinaga

Üye

Erişim noktasında AVEA İnternet ve AVEA Wap var sadece, MMS yok, son cümle koparttı beni

- - - Eklendi - - -

Benimki arabadan ceketi alırken (cebinde olduğunu unutmuşum, hızla çekip aldım ) fırlayıp çakıllı asfaltta 3-5 takla attı da tek çizik bile olm amıştı

- - - Eklendi - - -

şiddetli sarsinca benim bile icimden ses geliyor Şaka bir yana ses tok bir ses mi yoksa tıkırtı gibi bir ses mi?

Gecenin bir vaktinde koparttın beni üstadım, yerde yuvarlanıp duruyorum ne sesler geliyor içimden bir bilsen, hem tokurduyom, hem de tıkırdıyom

Tepkiler: YkPkY

power_24

Üye
lumia 920 kullanıcıları telefonuzuz sağ sola sarsınca içinde birşey oynuyormu titrermiş gibi deneyip cvp atabilrmsnz sadece bdne oluorsa servise vericem ?

yok öyle titreme falan ancak bi yerden okudugum kadarıyla hatırlamıyorum nerden okudum kameranın lensınden dolayı sallandıgıı zaman o ses gelıyormus ben kendı telefonumdan denedım herhangı bır ses gelmıyor yanlış bilgide vermek ıstemıyorum sadece okudugumyu paylasayım dedım...

- - - Eklendi - - -

Yüksek kontrast modunda telefonu kullanan varmı hiç arkadaslar çok süper oluyor daha yenı keşfettim telefona ayrı bır imaj kazandırıyor.

Lumiance

Üye

bir rivayete göre optik görüntü sabitleyicisinden, diğer bir rivayete göre de bataryadan geldiği söyleniyor.

yüksek kontrast kodu şarjını çabuk harcar

bir rivayete göre optik görüntü sabitleyicisinden, diğer bir rivayete göre de bataryadan geldiği söyleniyor.

yüksek kontrast kodu şarjını çabuk harcar
Ben bu sesin optik görüntü sabitleyici (ois) donanımıyla alakalı olduğu görüşünü savunuyorum.

Çünkü fotoğrafa bakınca bataryanın sallanmasının mümkün olmadığı aşikar.

Tepkiler: bulutsuzgece

power_24

Üye
siyah kapak lumia 920 ye en çok yakışan tema rengi nedir arkadaslar.diğer siyah kapaklı lumialar içinde geçerli tabiki...

YkPkY

Üye
Erişim noktasında AVEA İnternet ve AVEA Wap var sadece, MMS yok, son cümle koparttı beni

e napiim bi soru soruyorum yardım niteliğinde.kimseden tık yok.sanki kıyamet kopuyor herkes kendi derdine düşmüş mahşerde gibi.
habire telefon sallıyolar baksana.ellerinden bi fırlayacak sonra daha sallanacak telefonları kalmayacak bi ayarlara girilip erişim noktasına bakacaklar bide mms gönderen yada alan varsa sonucu söyleyecek o kadar.bende ona göre Nokiaya geri bildirim yapacağım,bu kadar

YkPkY

Üye
ben hiçbişey kullanmıyorum.direkt şeffaf

PureFood

Üye
Aldığım gün çini mavisiydi dedim bu renk böyle bu kadar cırt olmamalı bu mavi. Koyu kırmızıyla bir tanıştım o günden beri ayrılmaz ikiliyiz Bi kaç gün zümrüt yeşiliyle kaçamaklar yaptım ama olur o kadar

hllsvrn

Üye
Nokia Care Suite , güncelleme yaptım son versiyona yükseldi, programı çalıştırınca Login, Pass diyor? Çözümü var mı arkadaşlar..

serinaga

Üye

Bu çok iyi yaaa,

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Care Suite , güncelleme yaptım son versiyona yükseldi, programı çalıştırınca Login, Pass diyor? Çözümü var mı arkadaşlar..

uygulamanin kurulu olducu dizinden uygulama dosyasina tikla acilir. Kisayoldan acilmaz login cikar.