İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Dtn

Üye
Hmm, şimdi bikaç şekilde deneme yaptım da, zannediyorum pozlamayı değiştirince fotoğrafa kendisi ışık ekliyor/karartıyor. isoyu değiştirince daha doğal bir aydınlık karanlık oluyor.. ama pozlama daha etkili sonuçlar veriyor.
Teşekkür ederim cevap için işime yarayacak

Beni de 620 Kullanıcılar Kulübüne eklermisiniz

Lumia 620 Sarı

- - - Eklendi - - -

YkPkY

Üye
hayırlı olsun

Beyler benim telefon oyunlarda kasıyor. Ben amazing spider msn indirdim yeni çıktı gameloft un, Bi açtım şehrin ortasındayım çok kotu kasıyor ben şoke oldum resmen abim bende dalga geçti bırak dalgayı ama çok kotu oldum. Beyler sizde aynı oyunu denermisiniz mağazada aramaya spider msn yazın orada The amazing spider man var 850 mb lütfen yardım edin telefonu sıfırlayimmi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

beyler lütfen yardım

arkadaşlar bende bu telefonu severek aldım. benim bu saydıklarım telefonu kötülemek için değil aksine eksikleri tespit edip nokiadan bunlara bir çözüm üretmesini istemek içindir. telefonu alalı bir aydan fazla oldu ve hiç kasılma gibi bir durum yaşatmadı bana. telefon öyle bir güven veriyorki yani zorunlu olmadıkça beni bir yıl kapatma diyor. ilk açtığım andan itibaren 22 gün sonra kapattım telefonu onda da buraya şarj göstergesiyle iligli bir sorun yazmıştım bir arkadaş kapat aç düzelir demişti o nedenle yeniden başlattım. yoksa telefonu yeniden başlatacak hiç bir donma kasma gibi sorun olmadı şimdiye kadar. telefonun hızına dokunmatiğine kamerasına tipine ekranına nokia uygulamalarına söylenecek tek kelime sözüm yok. benim bahsettiklerim sadece günlük kullanımda karşıma çıkan ve nokianın müdahelesiyle çözülebilecek bir takım aksaklıklar. bunların da düzeltileceğine eminim. yoksa kimseyi bu telefondan soğutma niyetim yok zaten soğuyacak olsam ben soğurdum. bir önceki telefonum android idi. üst segment bir telefon değildi. t20 idi. ama telefona biraz uygulama yükledikten sonra kasmalar, menü geçişlerinde donmalar, aniden kendi kendine reset atmalar filan oluyordu. lumia820 de bu yönde tek bir sorun bile olmadı henüz. inşallah böyle gider. ama eksikleri de ortaya koyalım ki bunlara bir çözüm üretilmesini talep edebilelim.

YkPkY

Üye
biraz uzun sürüyor yüklemesi sanırım

biraz uzun sürüyor yüklemesi sanırım

bende indireyim dedim ama 3,2 gb boş telefon depolama alanı görünmesine rağmen oyunu indirmiyor. telefon depolama limitine ulaştınız biraz yer açıp tekrar deneyin diyor

Toros542

Üye
L820 lerde batarya tam oturmuyor ve sallanan şey muhtemelen odur..

kardeş benim 820 de kapağı çıkardığım zaman batarya düşmüyor.yalnız bir şey dikkatimi çekti.bataryanın güç bağlantısı nın yanında küçük siyah etiket gibi bir şey var.sanki bilerek yapıştırılmış gibi duruyor.bu da bataryanın düşmesini engelliyor.

YkPkY

Üye
üretim hatası.
2. partide öyle çözüm bulmuşlar.biraz üzücü.yakışmadı