BrahimOkumus
Üye
Lumiaların wp9 a gececegi soylendimi ve gunbcellemeler hakkında bişey varmı
Arkadaşlar resetten sonra yüklü olan,uygulamaları tekrar nasıl yukleyebilirim
Eğer yedekleme açıksa ve sıfırlamadan önce yedek alınmışsa; telefon tekrar açılırken muhtemelen "yedekten geri yükleme yapılsın mı" diye soracaktır.
yedek acıktı msj lar yüklenmiş fakat uygulamalar yok Windows Phone ne ye girip yüklenmiş uygulamaları görüyorum tekrar yükle diyorum cihaza bağlanılamıyor diyor
daha önce ücretsiz yüklemiş olduğun uygulamalar şuan ücretli olsa bile, sen satın al diyerek yükle ücretsiz yüklenir.Bütün yedeklemeler acıktı mağaza yeni güncellemeleri göstermediği için reset atmıştım bu sorun devam ettiği için indirme listesine o yüzden mi gelmiyor anlamadım gitti dediğin gibi uygulama isimlerine bakıp indiriyorum ama yükleme yaptığımda ücretsiz olan bazı uygulamalar ücretli onlar duruyor simdilik
daha önce ücretsiz yüklemiş olduğun uygulamalar şuan ücretli olsa bile, sen satın al diyerek yükle ücretsiz yüklenir.
Rica ederim. Mağaza güncelleme bildirimleri neden gecikiyor/göstermiyor tam olarak bilmiyorum, ama flash yada reset çözüm değil bunu biliyorum.tsk ler dediğiniz gibi oluyormuş birde bu mağaza neden göstermiyor güncellemeleri reset attım olmadı Flash mı denesem birde
Donanım olarak destek var, fakat şimdilik yazılım desteği yok deniyor. Yani tam olarak emin olan kimse yok, ama bazı sitelerde lumialar için Otg kablo satışları mevcut, eğer donanım olarak destekleniyorsa ileri ki günlerde gelecek yazılım güncellemesi ile bu sorun aşılabilir.e7min otg kablosunu denedim çalışmadı.ama özelliklerinde otg var deniliyor.bilgisi olan varmı.
ama ben elimdeki orjinal otg kablosunu taablette bile tanıttım.birde şöyle bi yorum var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
desteklemediği hakkında
sonunda ben de katıldım aranıza
sonunda ben de katıldım aranıza
Arkadaslar iyi aksamlar. Bende bugun 920 sahibi oldum.Allah nazardan sakinir insallah.yanliz yardima ihtiyacim var.porticoyu direk guncelliyebilicem bi link varmi.bu arada siyah aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?