İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

aenescan1994

Üye
Fabrikadan hatalı çıkmış olabilir. Genelde ekran koruyucu film kutu içerisinde yer almıyor fakat bazı firmalar bu tarz ürünleri promosyon olsun diye yanında veriyor.. :D

bu işlem kaç gün sürer malum hafta sonuna denk geldi bir de bende hata yok ama yani kullanıcı hatası falan demesinler ?

gkcll

gkcll

Üye
selamlar arkadaşlar cezayı bitirdik :)
bir kaç kendini bilmez yüzden ceza yedik sabrımı zorladılar bizim lumia 620 ciler hâlâ çoğalmamış

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Cihazın kapanmasının SIM KART ile bir alakası var mı arkadaşlar? Dün üst servise yollamak için gitmiştim. Gitmeden aldığım yere gideyim dedim Nokia Shop'a Adam bana kullandığın sim kart 64 kb dedi, 128 kb kullanıp deneyebilirsin dedi, bir çok kişi bu yüzden geldi gitti dedi ve genelde sorunları çözüldü dedi. Birazda mantıklı geliyor çünkü telefon dışardayken kapanma yapmıyor evin bazı bölümlerinde yapıyor ve telefon oralarda iyi çekmiyor zaten. Acaba yetersiz sinyal geldiği için telefon kendini kapatıyor olabilir mi? ..

serinaga

serinaga

Üye
Cihazın kapanmasının SIM KART ile bir alakası var mı arkadaşlar? Dün üst servise yollamak için gitmiştim. Gitmeden aldığım yere gideyim dedim Nokia Shop'a Adam bana kullandığın sim kart 64 kb dedi, 128 kb kullanıp deneyebilirsin dedi, bir çok kişi bu yüzden geldi gitti dedi ve genelde sorunları çözüldü dedi. Birazda mantıklı geliyor çünkü telefon dışardayken kapanma yapmıyor evin bazı bölümlerinde yapıyor ve telefon oralarda iyi çekmiyor zaten. Acaba yetersiz sinyal geldiği için telefon kendini kapatıyor olabilir mi? ..

Muhtemelen SİM sorunu olabilir ...

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Muhtemelen SİM sorunu olabilir ...

Şu an için %80 öyle gibi yazılımsal olsa, 3-4 defa yazılımı tazeledik donanımsal olsa 1 saate 2 saate bir yapar diye düşünüyorum, 128 kb Vodafone hiç bir yerde yok bulmasıda zor gibi, kullandığım sim kart kesilmiş. Gidip orijinal micro sim kart mı denesem acaba.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kırmızı NL820'de herkeste var abi :)

qwerty41

qwerty41

Üye
Uygulamaların Sd-Kart'a aktarılması güncellemeyle gelebilme şansı olabilir mi ? L820deki hafıza biraz sıkıntılı oluyor bilindiği gibi (Diğer kısmı) her geçen gün artıyormuş :dry:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Derken? C6 01? :)))

- - - Eklendi - - -

Bir şey merak ettim Lumia 920 kutusundan çıktığı zaman. ekranda koruyucu jelatin oluyor mu? Benim cihazımda alırken yoktu öyle bir şey. telefonda bu aralar başıma bela olmaya başladı acaba sorunlu cihazı bana bilerek mi verdiler diye düşünmeye başladım..

benim 820'de de ekran jelatini çıkmadı. kutuyu beraber açtık. ayrıca diğer mesajında sormuşsun hiç tel kendiliğinden kapandımı diye. bende öyle birşey de olmadı. ilk açtığımdan beri 25 gün hiç kapatmadan kullandım. ne takılma ne resetleme hiç bir sorun olmadı. iki gün önce kapatıp açtım. onda da batarya göstergesi sorunlu diye yazmıştım buraya. bir arkadaş kapat aç diye mesaj atmıştı o yüzden kapatıp açtım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Şu güzelliğe bak (L)

• Beğen
Tepkiler: emelli
ardacumhur

ardacumhur

Üye
:kop2: Sağ olun arkadaşlar inşallah :bud:

gulcan4

Üye
wp8'de kilit ekranı dışında şifreleme yapamıyorsun, mağazad bir kaç uygulama var fakat bunlarda ancak fotoğraflarını/albümünü şifreliyor. Müzik çalar ise söylediğin gibi kapatılmıyor sadece duraklatabiliyorsun bunun da şarja herhangi bir etkisi etkisi yok.

peki mümkünse bu fotoğrafları şifreleme uygulamalarından birkaç tane örnek verebilir misiniz bana?

mad-x

mad-x

Üye
Bugün denk gelen bir uğur böceğinin karizmatik resimlerini karizmatik telefonumla çekmeden yapamadım. Fotoğraflarda hiçbir efekt yada düzeltme yoktur. Makro çekim yapılmıştır. Beyaz zeminli olan resimde beyaz masa üzerinde çekildi ve pozlama değeri 2 olarak ayarlandı.

snrylmzzz

Üye
Merhaba arkadaşlar. bn nokia lumia 620 almak istiyorum. internet için kullanacam. nasıl tavsiye ediyormusunuz?

gulcan4

Üye
arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz fotoğraf albümlerine parola koymak için hangi uygulamalar var?

Üst Alt