Microsoft, Metal Gövdeli Orta Seviye Lumia Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft, Metal Gövdeli Orta Seviye Lumia Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor!
Microsoft’un orta seviyede yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı belirtiliyor.


Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, 6 Ekim tarihinde düzenleyeceği Windows 10 Cihazlar etkinliğinde Lımia 950 ve Lumia 950 XL başta olmak üzere yeni Windows 10 cihazlarını duyurmaya hazırlanıyor. Microsoft’un bu etkinlikte ayrıca Surface Pro 4 ve Microsoft Band 2’nin de tanıtımını yapması bekleniyor.

Microsoft’un Lumia amiral gemileri dışında orta seviye yeni Lumia cihazlarının üzerinde çalıştığı da belirtiliyor. Bu cihazın metal çerçeveye sahip olacağı ve orta segmentte yer alacağı da gelen diğer bilgiler arasında. Öte yandan bu yeni Lumia akıllı telefonun Lumia 930 düzeyinde donanım özelliklerine sahip olacağı ve Lumia 830’un yerini alacağı belirtiliyor.

Microsoft, geçtiğimiz yıl orta segmentte “bütçe dostu amiral gemi” sloganı ile Lumia 830’u satışa sunmuştu. Microsoft’un yeni isim şemasına göre Lumia 850 adı ile duyurulması beklenen bu cihazın, önümüzdeki hafta yapılacak Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin tanıtımının ardından kısa süre sonra kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor.

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile Lumia serisi akıllı telefonlarını yeniliyor. Üst seviyede Lumia 950 ve Lumia 950 XL ile başlayacak olan değişim alt seviyede Lumia 550 ile orta seviyede ise Lumia 850 ile tamamlanacak gibi görünüyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...killi-telefon-uzerinde-calisiyor-h207494.html
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı


Rygebin

Rygebin

Üye
Metal ise çok tutacaktır. :ehe .
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Gundillac

Gundillac

Üye
Microsoft un patlama yapacağı anı bekliyorum. Yakındır
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt