Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayatta en uyuz olduğum şeylerden biridir bir özelliği koyduktan sonra yeni modellerde olmaması hem müştriye hakaret hem firmanın geri adım atması görüyorum tabi sorunlu arızalı sistemden bahsetmiyorum iyi bir şeyi kaldırmak ilginç

Krnl386

Krnl386

Üye
Glance ekranından kırptıklarını şimdi öğrendim, bu beni üzdü. Tam alacaktım olmadı şimdi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hayatta en uyuz olduğum şeylerden biridir bir özelliği koyduktan sonra yeni modellerde olmaması hem müştriye hakaret hem firmanın geri adım atması görüyorum tabi sorunlu arızalı sistemden bahsetmiyorum iyi bir şeyi kaldırmak ilginç
Nedeni ?
1- Kullanıcıların sevdikleri şeyin arkasında durmamaları
2- Üretim yapanların yazılımda ve telefonun kendisinde hoşuna giden şeyleri bilmemelir, bu konuda pazar araştırması yapmamaları,
3- Maliyete etkisi..
Olabilir mi?
-------------
Bu arada, 640 'lar henüz mağazalara düşmedi galiba..
Oysa, şimdiye kadar önemli marketlerdeki tezgahlarda yerini almalıydı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nedeni ?
2- Üretim yapanların yazılımda ve telefonun kendisinde hoşuna giden şeyleri bilmemelir, bu konuda pazar araştırması yapmamaları,
3- Maliyete etkisi..
Olabilir mi?
-------------
sadece telefon için demedim ama maliyet ile alakası yok bence 1. şık doğru bana kalırsa biz almazsak onlar istediğimizi yapmak zorunda kalırlar

Aybars1979

Aybars1979

Üye

sadece telefon için demedim ama maliyet ile alakası yok bence 1. şık doğru bana kalırsa biz almazsak onlar istediğimizi yapmak zorunda kalırlar
geçen hafta malum bir teknoloji marketten bir yazıcı aldım kargo dün geldi kurdum herşey ok. ilk sayfayı gönderdim gayet güzel yazdırıyor gibi yaptı sayfa çıktı bomboş, acaba dedim yanlış bişilermi yaptık açtım netten kurulum videosunu buldum birebir aynı. aradım teknik desteği aktardım durumu telefonlar yaptıklarımı tekrar yaptırdı sonuç yok tabi açtı garanti sayfasını cihazının 1 aylık garantisi kalmış görünüyor dedim nasıl olur sen dedi tara fatura ile garanti belgesini at bana mail ben sana döncem dedi taradım attım cihazda bende bekliyoz dönüş artık ne zaman yapılırsa nolcak sonuç bende merak ediyorum. nolmalde ayıplı mal olarak değiştirilmesi lazım ama işte nasıl uğraşacaksın 100tl lik yazıcı.

sahanemir

sahanemir

Üye
Ahhh ah bu konularda taş devrindeyiz maalesef.

Krnl386

Krnl386

Üye
Evet, şuanda hiç bir mağaza da göremiyorum. Sorduğumda ise, çok kom
Nedeni ?
3- Maliyete etkisi..
Olabilir mi?
-------------

Ben bugün tüm mağazalara sordum, hepsinin verdiği ortak cevap ; Lumia gelmeyecek.

sahanemir

sahanemir

Üye
Kısaca şöyle diyeyim öz olarak ben kaçak alırım kaydını yapar kullanırım bulamazsam.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Kısaca şöyle diyeyim öz olarak ben kaçak alırım kaydını yapar kullanırım bulamazsam.
şu 930 satmayı düşünüyormusun sen gözden baya baya bi çıkardın cihazı gibi geliyor bana

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar bu Glance ekranında bir kaç şey kırpılmış demiştik, bu yazılımla falan düzelir mi ..?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
geçen hafta malum bir teknoloji marketten bir yazıcı aldım kargo dün geldi kurdum herşey ok. ilk sayfayı gönderdim gayet güzel yazdırıyor gibi yaptı sayfa çıktı bomboş, acaba dedim yanlış bişilermi yaptık açtım netten kurulum videosunu buldum birebir aynı. aradım teknik desteği aktardım durumu telefonlar yaptıklarımı tekrar yaptırdı sonuç yok tabi açtı garanti sayfasını cihazının 1 aylık garantisi kalmış görünüyor dedim nasıl olur sen dedi tara fatura ile garanti belgesini at bana mail ben sana döncem dedi taradım attım cihazda bende bekliyoz dönüş artık ne zaman yapılırsa nolcak sonuç bende merak ediyorum. nolmalde ayıplı mal olarak değiştirilmesi lazım ama işte nasıl uğraşacaksın 100tl lik yazıcı.
neler var aksilikler oluyor ne yazık ki

sahanemir

sahanemir

Üye
Farketmez ..1.300 istiyorum.2 adet de kılıf var.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Evet, şuanda hiç bir mağaza da göremiyorum. Sorduğumda ise, çok kom

Ben bugün tüm mağazalara sordum, hepsinin verdiği ortak cevap ; Lumia gelmeyecek.
Hiç sanmıyorum. Niye gelmesin ki?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu gelen modellerde LTE yazmasa da satışta olan modeller LTE destekli.

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim şimdi kullandığım cihaz da nokta bile yok ben titiz birisiyim ..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Benim şimdi kullandığım cihaz da nokta bile yok ben titiz birisiyim ..
@Aybars1979 ve @sahanemir
Gelin sizi ortak yerde buluşturayım.
Görülmesi ve kontrol edilmesi kaydı ile 1050._TL
İkinizde makul olun ve Haydi el sıkışın.

Üst Alt