Nedeni ?Hayatta en uyuz olduğum şeylerden biridir bir özelliği koyduktan sonra yeni modellerde olmaması hem müştriye hakaret hem firmanın geri adım atması görüyorum tabi sorunlu arızalı sistemden bahsetmiyorum iyi bir şeyi kaldırmak ilginç
sadece telefon için demedim ama maliyet ile alakası yok bence 1. şık doğru bana kalırsa biz almazsak onlar istediğimizi yapmak zorunda kalırlarNedeni ?
1- Kullanıcıların sevdikleri şeyin arkasında durmamaları
2- Üretim yapanların yazılımda ve telefonun kendisinde hoşuna giden şeyleri bilmemelir, bu konuda pazar araştırması yapmamaları,
3- Maliyete etkisi..
Olabilir mi?
-------------
Bu arada, 640 'lar henüz mağazalara düşmedi galiba..
Oysa, şimdiye kadar önemli marketlerdeki tezgahlarda yerini almalıydı.
geçen hafta malum bir teknoloji marketten bir yazıcı aldım kargo dün geldi kurdum herşey ok. ilk sayfayı gönderdim gayet güzel yazdırıyor gibi yaptı sayfa çıktı bomboş, acaba dedim yanlış bişilermi yaptık açtım netten kurulum videosunu buldum birebir aynı. aradım teknik desteği aktardım durumu telefonlar yaptıklarımı tekrar yaptırdı sonuç yok tabi açtı garanti sayfasını cihazının 1 aylık garantisi kalmış görünüyor dedim nasıl olur sen dedi tara fatura ile garanti belgesini at bana mail ben sana döncem dedi taradım attım cihazda bende bekliyoz dönüş artık ne zaman yapılırsa nolcak sonuç bende merak ediyorum. nolmalde ayıplı mal olarak değiştirilmesi lazım ama işte nasıl uğraşacaksın 100tl lik yazıcı.Hayatta en uyuz olduğum şeylerden biridir bir özelliği koyduktan sonra yeni modellerde olmaması hem müştriye hakaret hem firmanın geri adım atması görüyorum tabi sorunlu arızalı sistemden bahsetmiyorum iyi bir şeyi kaldırmak ilginç
sadece telefon için demedim ama maliyet ile alakası yok bence 1. şık doğru bana kalırsa biz almazsak onlar istediğimizi yapmak zorunda kalırlar
Nedeni ?
1- Kullanıcıların sevdikleri şeyin arkasında durmamaları
2- Üretim yapanların yazılımda ve telefonun kendisinde hoşuna giden şeyleri bilmemelir, bu konuda pazar araştırması yapmamaları,
3- Maliyete etkisi..
Olabilir mi?
-------------
Bu arada, 640 'lar henüz mağazalara düşmedi galiba..
Oysa, şimdiye kadar önemli marketlerdeki tezgahlarda yerini almalıydı.
şu 930 satmayı düşünüyormusun sen gözden baya baya bi çıkardın cihazı gibi geliyor banaKısaca şöyle diyeyim öz olarak ben kaçak alırım kaydını yapar kullanırım bulamazsam.
neler var aksilikler oluyor ne yazık kigeçen hafta malum bir teknoloji marketten bir yazıcı aldım kargo dün geldi kurdum herşey ok. ilk sayfayı gönderdim gayet güzel yazdırıyor gibi yaptı sayfa çıktı bomboş, acaba dedim yanlış bişilermi yaptık açtım netten kurulum videosunu buldum birebir aynı. aradım teknik desteği aktardım durumu telefonlar yaptıklarımı tekrar yaptırdı sonuç yok tabi açtı garanti sayfasını cihazının 1 aylık garantisi kalmış görünüyor dedim nasıl olur sen dedi tara fatura ile garanti belgesini at bana mail ben sana döncem dedi taradım attım cihazda bende bekliyoz dönüş artık ne zaman yapılırsa nolcak sonuç bende merak ediyorum. nolmalde ayıplı mal olarak değiştirilmesi lazım ama işte nasıl uğraşacaksın 100tl lik yazıcı.
HayırArkadaşlar bu Glance ekranında bir kaç şey kırpılmış demiştik, bu yazılımla falan düzelir mi ..?
Evet satmayı düşünüyorum mümkünse. De elden vermek isterim .şu 930 satmayı düşünüyormusun sen gözden baya baya bi çıkardın cihazı gibi geliyor bana
fiyat ne düşünüyorsun özelden atabilirsin.Evet satmayı düşünüyorum mümkünse. De elden vermek isterim .
çok dedin valla 3 aylık 930 1000tl çekmişler nette. 0 ı 1500tl zati.Farketmez ..1.300 istiyorum.2 adet de kılıf var.
Hiç sanmıyorum. Niye gelmesin ki?Evet, şuanda hiç bir mağaza da göremiyorum. Sorduğumda ise, çok kom
Ben bugün tüm mağazalara sordum, hepsinin verdiği ortak cevap ; Lumia gelmeyecek.
@Aybars1979 ve @sahanemirBenim şimdi kullandığım cihaz da nokta bile yok ben titiz birisiyim ..