Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

megge

Üye
Rahatlıkla söyliyebilirimki şarjı diğer cihazlardan yaklaşık 60-70% daha çok gidiyor.ben çok görüşme yapıyorum ,Wi-Fi sürekli açık canım sıkıldıkça oyun oynarım.artı telefonun mavi oluşu her yerde dikkat çekiyor herkes bakıyor o ne diye.✌️✌

Telefona kurulum yaptıktan sonra ya uçak moduna almıştır, ya da kapatıp o saatte açmışta olabilir : )
Bu yorumdan sonra, alım yapmam için biraz daha iştahım arttı. : )

940 XL nasıl olacak ona bakıcağım ama en azından çıkınca hemen almam onu biliyorum

Tepkiler: ThunderblastX
Kok söktürür. Bence birçok cihaza hız olarak .bakalım görelim. De daha 640 ortada yokken 940 bilmiyorum artık.

Kok söktürür. Bence birçok cihaza hız olarak .bakalım görelim. De daha 640 ortada yokken 940 bilmiyorum artık.
640 ile ilgili alan kullanıcıların geri dönüşümleri çok positif düşüncelerle dolu.
Bence tek eksiği dahili bellek'in 8 GB olması, 16 bile olsa iyiydi.

Adam haklı. İşyerinde kullanmak için android tablet verdiler biraz kullandım çöpe atasım geldi. Windows tabletle değiştirin dedim onu da yapamadılar kullanıyorum mecbur.

Adam haklı. İşyerinde kullanmak için android tablet verdiler biraz kullandım çöpe atasım geldi. Windows tabletle değiştirin dedim onu da yapamadılar kullanıyorum mecbur.
Sanıyorum işletim sistemini hünüz stabil hale getiremediler.
Örneğin, Windows ve iPhone lerde 1 GB Ram ile oluşan performans ile Android teki performans aynı şey değil.
Bir de zamanla kullandıkça sistemin saçmalamaya başladığı söyleniyor..

Tepkiler: maydinmaydin

ON9

Üye
Belki de bu konuda aynı politikayı izliyoruz.
Ben bekliyorum, pazara iniyor, kullanıcıların yorumlarnı takip ederek alıyorum.
Ben hemen alırım. Lakin bekleyince zaman geçiyor. Yeni cihazların sızıntıları çıkıyor ortaya. Bu sefer gönlüm geçiyor
940 baya iddalı bir telefon olmuş,benim merak ettiğim şu.1020 ve 1520 nin ust modellerine ne kaldı o zaman @papakudioflu @Sensation
1520'nin devamı zaten 940xl olacak. Ama 1020 işi biraz karmaşık sanırım. Şimdilik oyle bir sızıntı olmadı. Asıl beklediğim cihaz aslında. Sonuçta kamera onemli

lumia 830 tellerde fiyat indirimi var 999tl ye düştüler 1 haftada 2. indirim ilgilenenler olabilir.

Tepkiler: maydinmaydin ve Esendağlı

braayn

Üye
Teknoloji ürünlerine önümüzdeki ay zam geliyor bilginize.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Açılış istediği gibi olabilir hızlı yavaş problem olmaz .saçmalık ona verilen değer bence.