Haber Microsoft Kendi Dosya Yöneticisi "Dosyalar"ı Yayınladı!

haziran dediler mayısın son günü yayınladılar helal

Tepkiler: İnternettin HOCA

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[/QUOTE]
Bende de İngilizce isimler. Ekran görüntülerini direkt mağazadan aldım.

csH

Üye
Bende de İngilizce isimler. Ekran görüntülerini direkt mağazadan aldım.[/QUOTE]
Bizim dosyalar zaten İngilizce bilgisayara bağladığımızda gözüküyor. Herhalde ekran görüntüsü alan o klasörlere Türkçe isim vermiş

4MaGuS

Üye
gayet hızlı ve güzel yapılmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

Üye
İsimler bende de İngilizce, ancak sıkıntı yok, bilgisayara bağladığımda da İngilizce ilk günden beri.

skynet

Üye
Peki türkçe yaparsam bir sorun olur mu ?

beats

Üye
Peki türkçe yaparsam bir sorun olur mu ?
İsimleri değişmiyor ve silinmiyor orijinal dosyalar, kendin klasör eklediğinde çift oluyor hem İngilizce hem Türkçe daha önce deneyip bilgisayardan bakmıştım.

Tepkiler: skynet

kursat99

Üye
Süper uygulama olmuş. Gelecek güncellemelerle sisteme entegre edecekler mi?

PureFood

Üye
Evet sistemin kendi uygulamalarından olmalı, güncelleme ile telefona eklenip mağazadan kaldırılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

beats

Üye
Evet sistemin kendi uygulamalarından olmalı, güncelleme ile telefona eklenip mağazadan kaldırılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sisteme eklense de mağazadan kaldırılmamalı bence, güncellenebilir olması gerekir. Onedrive, Takvim, Müzik vb. gibi... Çünkü bir sorun çıksa sistem güncellemesini bekliyorsun, bu da belirsiz sürelerde çok bekliyorsun. Ama uygulama güncellemesi olarak verilince kısa sürüyor.

Tepkiler: Rainesto
diğer klasörüne erişim varmı bana o lazım 6 gb oldu ve silemiyoruz

tugaykln

Üye
İşte buuuuuu

MaxiCep : (Lumia-620 / WP 8.1 Developer Preview) ile gonderildi.

Tepkiler: Akhtoher
Bence en başarılı olan bu olmuş

Tepkiler: Akhtoher

System X

Üye
Güzel bir uygulama arkadaşlar gerçekten.780 tane müziğe şak diye giriyorum.Geri bildirim özelliği de var.Türkçe yazsak anlarlarmı acaba

dakamon

Üye
Güzel bir uygulama arkadaşlar gerçekten.780 tane müziğe şak diye giriyorum.Geri bildirim özelliği de var.Türkçe yazsak anlarlarmı acaba

Hiç yazmamaktan iyidir bence bu tarz geri bildirimler için bölge bölge o ülkeden ilgili birimler oluşturmuşlardır. MS bu sonuçta Türkiye de şirketi var bence kesin yazın hiç sıkıntı olmaz

Tost Makinası ile gönderildi.