Microsoft bu sene bitmeden Lumia 940 ve 940XL modelleri yanı sıra Lumia 840 akıllısını sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft bu sene bitmeden Lumia 940 ve 940XL modelleri yanı sıra Lumia 840 akıllısını sunacak
Microsoft’un 3 yeni üst seviye akıllı telefon modeli bu sonbaharda resmi olarak duyurulabilir.

Microsoft, akıllı telefon pazarında Android ve iPhone modellerin karşısında Windows Phone üzerinde çalışan Lumia modelleri ile mücadelesini sürdürüyor. Hatırlanacağı üzere Microsoft, geçtiğimiz sene Nokia’nın cihazlar ve servisler bölümünü satın alarak Lumia modellerini kendisi sunmaya başlamıştı.

Gelecek dönemde ise firmanın yeni bazı üst seviye modelleri üzerinde çalışıyor ve bu cihazların bu sene bitmeden de satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmekte.

Daha önce Microsoft’un amiral gemisi seviyesinde Lumia 950 ve 950XL modellerini sunacağı kaydedilirken, NokiaPowerUser tarafından güvenilir kaynaklardan elde edildiği belirtilen bilgilere göre bu yeni cihazlar Lumia 950 ve 950XL değil Lumia 940 ve 940XL adı ile sunulacak.

Ayrıca bu modellerin yanı sıra Microsoft, Lumia 840 adı ile de yeni bir modelini daha bu sene bitmeden gün yüzüne çıkartacak.

Microsoft, geçtiğimiz günlerde yeni işletim sistemi Windows 10’u PC ve tablet platformları için sunarken, bu işletim sisteminin akıllı telefonlar için geliştirilen versiyonu Windows 10 Mobile da sonbaharda sunulacak ve bu yeni akıllı telefonlar da Windows 10 Mobile ile sunulacak ilk modeller olabilir.

Donanım özellikleri olarak ise Lumia 950 ve 950XL üst seviye olarak ve Lumia 840’ın ise biraz daha düşük donanım özellikleri sunacağını belirtelim.

Microsoft bu sene bitmeden Lumia 940 ve 940XL modelleri yanı sıra Lumia 840 akıllısını sunacak - MaxiCep

Emre

Üye
Windows Phone kadar berbat bir işletim sistemi yok. Symbian bile Windowstan kat kat daha iyidir. Nokia Symbianı geliştirseydi her iddiasına varım fundows denen dandik'ten daha çok satardı.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Lenovo şu cümleyi kullandı toplantı notu .
Microsoft kendi ayağına sıkıyor . Android ve IOS için uygulama geliştiriyor. Ama wp yi hep arka plana atıyor .

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

Üst Alt